reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porodówki w Szczecinie i okolicach

reklama
Szkoda, ale słyszałam o tym zaraz na początku ciąży, ale wtedy mówiło się o remoncie. Nie znaleźli na niego kasy, więc likwidują. Szkoda, bo gdybym miała mieć drugie dziecko to tam bym chciała rodzić. Dobrze, że chociaż do końca roku jest oddział.

Ja rodziłam w starym miejskim i moja koleżanka kiedys tez-chwaliłyśmy obie.ale teraz moja koleżanka(ta sama:) ) rodziła w Policach i mówi ,ze super,opieka pierwsza klasa latają kolo ciebie i w ogóle mówiła ze chyba jeden z najlepszych szpitali.w zdrojach odsyłają bo niby malo miejsc jest-zawsze pełno rodzących. na pomorzanach rodzila druga i tez bardzo zadowolona byla. jak zawsze wszystko w centrum likwidują:( prawdziwe zadupie sie robi:(((

Ewon ja też pierwszego bąbla rodziłam w miejskim i po Twoim suwaku widzę, że chyba raptem dwa miesiące przez Tobą ;) Byłam zadowolona, szkoda że już nie ma tego szpitala. Pomijając sentyment - obsługa i opieka była calkiem niezła.

No wlasnie tez mam dylemat nad porodowka :) mam termin na 4.04.14 mialam rodzic w wojskowym bo mam blisko i slyszalam dobre opinie a teraz jak zamykaja to jestem w kropce...Zdroje odpadaja bo za daleko...pierwsza corcie rodzilam w Berlinie a tu mam pustke w glowie hehe

Hejka:)
jestem nowa :) jestem obecnie w 37tc ciąży i zastanawiam się nad szpitalem na pomorzanach lub zdroje .Mieszkam obecnie na pomorzanach ale czytam opinie i jakoś mnie odraża nie wiem czemu;/ w 2010 roku rodziłam w zdrojach i jestem mega zadowolona :) ale wiadomo teraz może byc inaczej i mogę nie zdążyć do zdroji .Czy któraś z was rodziła nie dalekim czasie na pomorzanach ???

reklama
Marika ja rodziłam na Pomorzanach rok temu - nie wiem czy to jest dla Ciebie niedaleki czas? ;-) Jak coś, to pytaj, chętnie się podzielę opinią, chociaż już na tym wątku pisałam jakie jest moje zdanie.

Do góry