reklama
Lilit
Zaciekawiona BB
Nie mam zamiaru, poziom jest żenujący i nic nie wnosi do tematu porodówek, więc te wycieczki osobiste ( o dziwo zgodne z moim wykształceniem) uznam za nic nie znaczące.
skoro moje wypowiedzi sa ponizej krytyki to po co się wtracasz zylciu? bo z tego co widze to ona mnie obraza ciagle nie ja ją
i tez mysle ze twoje oskarzenia w stosunku co do tematu nie mają nic wspolnego, np. moje błedy ortograficzne i obrazanie kogos ze zalatuje budka z piwem? hmm zeczywiscie nei ma co kontynuowac i zasmiecac wątku, widać niektórzy na bb wolą uskuteczniac swoje mądrości niż pomóc w wyborze szpitala
nie ma problemu , a wiec skończmy już ...żegnam
i tez mysle ze twoje oskarzenia w stosunku co do tematu nie mają nic wspolnego, np. moje błedy ortograficzne i obrazanie kogos ze zalatuje budka z piwem? hmm zeczywiscie nei ma co kontynuowac i zasmiecac wątku, widać niektórzy na bb wolą uskuteczniac swoje mądrości niż pomóc w wyborze szpitala
nie ma problemu , a wiec skończmy już ...żegnam
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Bluelovi pytałaś o zdroje, czy jest tam tłoczno. Ja rodziłam rok temu w czerwcu (dodam, że na Pomorzanach - polecam łazienek krwią zabryzganych nie było ;-)) i była ze mną w pokoju jedna dziewczyna, która chciała urodzić w Zdrojach, ale ją odesłano na Pomorzany. Jak przyjechała na porodówkę do Zdr., nie było wolnych miejsc. Czyli problem zatłoczenia w tym szpitalu nadal istnieje, nie sądzę również aby pora roku miała znaczenie (chyba że więcej dzieci rodzi się latem, nie znam statystyk).
Dziewczyny piszemy o porodówkach i o swoich odczuciach!!! NIE ubliżajmy innym i nie oceniajcie innych .NIE używamy wulgarnych slow!!! !! od tej pory będę dawać ostrzeżenia !!. To jest forum dla wszystkich wiec szanujcie się nawzajem. Dziękuję
Wiadomo, ze każdy inaczej przeszedł poród i każdy inaczej odbiera pobyt w szpitalu.W zależności na jakiego lekarza czy pielęgniarkę trafił.Jedna jest zadowolona z danego szpitala a druga niestety nie. wystawiajcie opinie o szpitalach a nie o samych piszących.
Wiadomo, ze każdy inaczej przeszedł poród i każdy inaczej odbiera pobyt w szpitalu.W zależności na jakiego lekarza czy pielęgniarkę trafił.Jedna jest zadowolona z danego szpitala a druga niestety nie. wystawiajcie opinie o szpitalach a nie o samych piszących.
Ostatnia edycja:
Witam Dziewczyny :-)
Ja zdecydowałam się rodzić w Wojskowym. Wczoraj pojechaliśmy obejrzeć oddział i zobaczyć co i jak jako że termin coraz bliżej, przemiła Pani położna która nas oprowadzała i opowiadała przekazała nam smutną wiadomość że oddział funkcjonuje tylko do końca roku 2013... ja mam termin na październik więc się załapie ale wszystkim z terminem na 2014 rok zostaje wybór innego szpitala...
Ja zdecydowałam się rodzić w Wojskowym. Wczoraj pojechaliśmy obejrzeć oddział i zobaczyć co i jak jako że termin coraz bliżej, przemiła Pani położna która nas oprowadzała i opowiadała przekazała nam smutną wiadomość że oddział funkcjonuje tylko do końca roku 2013... ja mam termin na październik więc się załapie ale wszystkim z terminem na 2014 rok zostaje wybór innego szpitala...
reklama
Podziel się: