reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porodowka na Markwarta i Szpital Wojskowy

Nitka jak się czujesz? Jak dzieciątko? Dałaś radę? No na pewno dałaś - napisz że tak źle nie było bo ja jestem przerażona :) Teraz ja odliczam i czekam z niecierpliwością kiedy się zacznie... Pozdrawiam

reklama
Cześć dziewczyny,
04.05 ( 2 tygodnie po terminie) urodził się nasz kochany Filipek. Rodziłam na markwarta, opieka naprawdę rewelacyjna, miałam wywoływany poród, wszystko poszło szybko i sprawnie, położna cały czas była z nami i dawała przydatne wskazówki. W nocy (i nie tylko)jak już leżałam w sali z dzidzią i nie dawałam sobie z czymś rady dzwoniłam po położną, za każdym razem przychodziły i pomagały i to bez żadnych fochów(bo słyszałam że w innych szpitalach jest z tym problem). Przyznam się że trochę mnie umęczyły z karmieniem piersią, mały ssał a mleka w ogóle nie miałam i przez to maluszek był ciągle głodny.
Pozdrawiam wszystkie przyszłe jak i obecne mamuśki:)

Gratuluję synka! Fajnie czytać takie informacje, dzięki za podzielenie się wrażeniami :) Też już bym chciała być po... Pozdrowionka

witam ja termin mam na początek czerwca i juz sama nie wiem czy wybrac dwójke czy markwarta ? syszałam ze w dwojce rowniez super warunki i opieka ?

Witajcie dziwczyny!! Ja urodziłam córkę 4 marca właśnie w MSWiA. Gorąco wszystkim polecam tą porodówkę. Opieka super. Nie miałam swojej położnej. Ale pani Ania, która rodziła ze mną okazała się super babką. Wszystko spokojnie tłumaczyła i dawałą rady. Lekarz, który był z nami też suprer. :tak: Trafiłam na super ludzi. Porodówka śliczna. Panuje tam miła atmosfera. Wszyscy miło zwraają się do siebie i tak samo do pacjentek. Sama osobiście znieczulenia nie miałam. Moja koleżanka, która tam też rodziła zdecysowała się na nie ale nic jej nie pomogło i czuła ból jak przy normalnym porodzie. Szwy miałam założone rozpuszczelne ale i tak część się nie rozpuściła i położna mi ściągała. Naprawdę polecam MSWiA wszystkim dziewczynom, które jeszcze się zastanawiają. Pozdrawiam i życzę tak udanego porodu jak mój.:tak:

reklama
Hej!!

Ja też zamierzam rodzic na Markwarta. Termin mam na 10 sierpnia, z usg na 4 sierpnia. Trochę nas w tym terminie będzie, fajnie byłoby sie poznać.
Pozdrawiam i gratuluję już świeżo upieczonym mamom:)

Do góry