reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Żeromskim

Pikoik gratulacje:-D Jaki duży chłopiec:-D czekamy na relacje w wolnym czasie.
Aninek, ile tych podkładów:szok: matko ja mam tylko 2 paczki.... jak coś to najwyżej poproszę, żeby mi dokupili już jak będę w szpitalu, ale mam nadzieje, że aż 20 nie będzie potrzebne:dry:

U nas w domu grypa żołądkowa- a oczywiście tyle rzeczy mieliśmy pozałatwiać a tak nic z tego i tylko mam nadzieję, że ja się nie zarażę:no:

reklama
pikoik, gratulacje :)

a ja swoją sesję brzuszkową mam umówioną już na tę sobotę. trochę się denerwuję jak wyjdą te zdjęcia, ale jestem dobrej myśli :)

witajcie,
pisze tu z nietypowa propozycja, jestem mama miesiecznego chlopca, mieszkam kolo placu centralnego w nowej hucie i szukam jakiejs milej mamy z okolicy na wspolne spacery z dziecmi. Chetnie bym poznala jakas towarzuszke na wspolne wypady bo w tej okolicy mieszkam od niedawna i nikogo nie znam. Jesli jest ktos chetny zeby mnie poznac prosze o wiadomosc na maila horsewoman@wp.pl

Dziewczyny spokojnie ja może dlatego że miałam tego krwiaka co chwilę okład z czegoś to rivanol to arnika ... więc zeszło troszkę tego ;/ i w domu to samo a patrząc nie patrząc minęło już prawie 2 tyg

Pikoik GRATULUJE :) szybkiego powrotu do formy :-D

Zibka fajnie fajnie ja niestety nie zdążyłam bo zawsze był czas ale za to Małej mam zamoar zrobić na wiosnę :-)

aninek, sesje nowordkowe najlepiej zrobić do maksymalnie trzeciego tygodnia życia dziecka, bo wtedy dużo śpi i ma elastyczne ciałko. to tak, jakbyś chciała wiedzieć :))) potem już może być ciężko, nawet po karmieniu chyba, że chcesz sesję już takiej starszej córci :)

Gratulacje Pikoik!!
Trzymamy kciuki za dojście do formy, trzymajcie się zdrowo!

PS no i oczywiście czekamy na relację jak już wydobrzejecie..

Pikoik - gratulacje! :D:D:D

Co do wkładek, to mnie poszły 3 paczki, 2 miałam belli, a jedną z babyono i żałowałam, że tych babyono nie miałam więcej. Mąż próbował mi dokupić, ale nie znalazł w żadnej aptece, są głównie na allegro. A różnica jest taka, że są większe i szersze niż te belli i mają boczne falbanki, które również są pomocne. Nie wiem dlaczego te z belli cieszą się taka popularnością.

My też zrobiliśmy sobie sesje brzuszkową - warto było, bo zdjęcia wyszły super i są teraz wspaniałą pamiątką. Zdjęcia robiliśmy u fotografa z Krakowa - Wojciecha Gruszczyka, ma bardzo przystępne ceny :-) Za kilka tygodni wybierzemy się na sesję niemowlęcą. Jakby któraś chciała, to wrzucam namiary: Fotoblog flog.pl - Twój blog fotograficzny.

Czesc Kobietki! Calosci nie nadrobie, ale widze, ze
Pikoikurodzila- ogromne gratulacje!!!!!!!!!!! I nagle w brzuszku pusto :-D
Marcepanowamam nadzieje, ze Ty juz w domku jestes z Tosia :-)

Ja z moja Antoszka w brzuchu lezymy na Patologii i czekamy na porod- w sb odszedl mi czop, szyjka wygladzona, otwarta na opuszek, ale skurczow brak :-(.
A bialko zupelnie skaczace- potrafi rano byc 1,2 g/l, wieczorem byc nieobecne, a nastepnego dnia rano znowu duze...wiec tak lezymy-bardzo duzo badan mamy robione, opieka jest na prawde super- 3 razy KTG, 4razy cisnienie, przeplywt, bad.ginekokogiczne. A Polozne bardzo sympatyczne i pracowite. Z Lekarzami roznie- co jeden ms tu inna teorie.

Z tych 10 cesarek zaplanowanych na wczoraj zostaly tylko 2 podobno, bo reszta dziewczyn urodziła przed czasem, ale i tak było sporo porodów.

reklama
Eve - ciesze się , że dałaś znać. Już myślałam, że Ty rozpakowana. DObrze, że jesteś pod stałą obserwacją! No i jesteś już teoretycznie po tej lepszej stronie marca :-) Trzymam kciuki.

Do góry