reklama
rety dziewczyny zazdroszcze wam, że wiecie kiedy już będziecie po
ja mam termin na 1 listopada , ale lekarz przy ostatniej wizycie powiedział, że według niego młody nie będzie czekał do tego czasu...za to teraz ja czekam i się doszukuję u siebie oznak rozpoczynającego się porodu mam wrażenie, że brzuszek już trochę opadł. W czwartek mam KTG, a w piątek wizytę u lekarza, więc może coś więcej będzie wiedzieć.
Dziewczyny trzymam za Was kciuki
ja mam termin na 1 listopada , ale lekarz przy ostatniej wizycie powiedział, że według niego młody nie będzie czekał do tego czasu...za to teraz ja czekam i się doszukuję u siebie oznak rozpoczynającego się porodu mam wrażenie, że brzuszek już trochę opadł. W czwartek mam KTG, a w piątek wizytę u lekarza, więc może coś więcej będzie wiedzieć.
Dziewczyny trzymam za Was kciuki
reklama
Ania4848
Zaangażowana w BB
Moja lekarka prowadząca jest ze szpitala Siemiradzkiego, zastanawiałam się nad porodem w Żeromskim lub na Ujastku. Po dokładnym zbadaniu tematu jestem pewna że chciałabym żeby właśnie w Żeromskim urodziła się nasza córcia. Ja porodu jakoś się nie boję, wiem co chcę, a czego kategorycznie nie i już nie mogę się doczekać