hej Dziewczyny, przez przypadek natknęłam się na stronę o której piszecie, fundacji "rodzić po ludzku" i tam z przerażeniem stwierdziłam, że szpital w którym chciałam rodzić (Kopernik) wcale nie jest taki rewelacyjny. Chcę rodzić w Żeromskim Przekonała mnie dobra opinia o lekarzach i położnych, czego nie można powiedzieć o Koperniku. Jeden poród przeżyłam w Koperniku, z drugim się wahałam. Moja Gin jest z Kopernika i usilnie mnie namawia na ten szpital, ale słysząc i czytając tyle niepochlebnych opinii nie ma sensu ryzykować, że się trafi na jakaś "normalną" położną, która będzie miała dobry humor. A nowe sale porodowe, czym chlubi sie Kopernik to nie wszystko, personel i opieka przed i po jest bardzo ważny.Przeczytałam wszystkie 80 stron forum i rzadko któraś z Was jest niezadowolona z przebiegu porodu i opieki po. A na forum "Kopernika" często się to zdarza.
Wiele z Was, ma swojego Gina z Żeromskiego, a co jeśli Gin jest z innego szpitala, jakie mają wtedy podejście do kobiety? Odczuła któraś z Was inne "gorsze" traktowanie?
Ja mam jeszcze troszkę czasu do "rozpakowania" bo dopiero jestem w 28tc, ale byłabym wdzięczna za odpowiedź.
Wiele z Was, ma swojego Gina z Żeromskiego, a co jeśli Gin jest z innego szpitala, jakie mają wtedy podejście do kobiety? Odczuła któraś z Was inne "gorsze" traktowanie?
Ja mam jeszcze troszkę czasu do "rozpakowania" bo dopiero jestem w 28tc, ale byłabym wdzięczna za odpowiedź.