koszmara:)
Początkująca w BB
Jeżeli chodzi o poród naturalny to jest kangurowanie przez 2 h ,to spędzisz je z mężem ,a przy cesarce to tylko na sali można się cieszyć dzidzia we dwoję . Ja byłam z mężem sam na sam na sali przez chwilę, bo za nie długo przywieźli inne panie .A rodzina jak rodzina każdy chce zobaczyć szczególnie jak to pierwsze ,u mnie były pielgrzymki od razu w pierwszy dzień ,ale były tego plusy, bo moje dziecko cały czas płakało i ja momętami wymiękałam, a zawsze jak ktoś był to mi pomógł, bo po cc ból jest nie mały .(jeden minus którego ja doświadczyłam tam to nie regulowane łóżko ,a to bardzo ułatwiło mi funkcjonowanie przy tym bólu , dla mnie nie starczyło już tych nowszych ) panie z którymi leżałam miały spokojne dzieci w ogóle nie płakały i cały czas spały tylko moja dawała koncerty w nocy i nie spałam tam praktycznie w ogóle i marzyłam żeby juz wyjść do domu ,bo w domu mi mąż pomoże w tych prostych ale jak że trudnych czynnościach po cc .pozdrawiamKoszmara baaaaaardzo Ci dziękuję
Chciałabym być z dzidzią i mężem trochę sam na sam po....a znając życie to rodzinka nie da nam się nacieszyć sobą...liczyłam troszkę na tą salę zabiegową...no cóż jakoś damy radę