reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Żeromskim

tigi ja w sumie też całkiem dobrze znoszę ten stan, ale już się dużo szybciej męczę...Najbardziej mnie śmieszy, jak łapię zadyszkę przy mówieniu :)

Evvella a mnie już od jakichś dwóch tygodni zaczęło się strasznie dłużyć, a jeszcze tyyyle czasu... Muszę poszperać, bo gdzieś miałam Oeparol i liście malin... ;)

reklama
rany, w sumie to w ogóle nie brałam pod uwagę, że mogą mnie gdzieś przewozić jakby miejsc nie było... <jeszcze nie panikuje, ale jest blisko;-)>

masakra.
:D

Ja też tutaj jestem dziś mi mija termin cisza póki co,oprócz szpitala jaki mam w domu ja córka i mąż chorzy....nie mogło być lepiej i w dodatku dzidziusiowi się nie spieszy na ten świat :)pogoda też optymistycznie nie nastraja.

Hej dziewczyny wczoraj o 9:30 rano przyszedł na świat mój synek Daniel waży 3690 i 54 długi. Poród szybki bez nacięcia więc czuję się świetnie, a mały ssie ładnie pierś. Opiszę więcej jak już się zadomowimy. Pozdrawiam

Hej dziewczyny wczoraj o 9:30 rano przyszedł na świat mój synek Daniel waży 3690 i 54 długi. Poród szybki bez nacięcia więc czuję się świetnie, a mały ssie ładnie pierś. Opiszę więcej jak już się zadomowimy. Pozdrawiam

Gratulacje :)Tak szczerze to Ci zazdroszczę ja w dwupaku nadal i nie wiadomo jak długo jeszcze :)

Evvella, gratulacje! :)

Ja sobie od soboty leze na patologii ciazy. Nic sie nie dzieje, wszyscy rodza, a ja nawet nie wiem co dalej ze mna, bo slepego lekarza przez weekend czlowiek nie uswiadczyl... :/
Szpital przepelniony, nie ma miejsc na poporodowym, swiezo upieczone mamy klada na patologii. Nie spodziewalam sie takiej masakry! :)

Trzymajcie dziewczyny kciuki, zeby cos sie dzis u mnie ruszylo. Tesknie strasznie za moim starszym Smykiem i w ogole juz bym chciala byc w domciu z Malenstwem.

Evvella, gratulacje! :)

Ja sobie od soboty leze na patologii ciazy. Nic sie nie dzieje, wszyscy rodza, a ja nawet nie wiem co dalej ze mna, bo slepego lekarza przez weekend czlowiek nie uswiadczyl... :/
Szpital przepelniony, nie ma miejsc na poporodowym, swiezo upieczone mamy klada na patologii. Nie spodziewalam sie takiej masakry! :)

Trzymajcie dziewczyny kciuki, zeby cos sie dzis u mnie ruszylo. Tesknie strasznie za moim starszym Smykiem i w ogole juz bym chciala byc w domciu z Malenstwem.

Weź nie strasz z tym brakiem miejsc,ja nie wiem kiedy mnie coś chwyci ale chciałabym żeby dla mnie miejsce było :D A ty się trzymaj przynajmniej już w szpitalu jesteś.

reklama
Do góry