hej dziewczyny,
nikol gratulacje :-):-) współczuje złego samopoczucia, bo najpierw ciężko w ciąży a teraz po porodzie gdzie by się chciało być już w pełni sprawnym, ale daj sobie trochę czasu i wszystko wróci do normy.
Ja jeszcze w dwupaku, obleciałam wesele brata, trochę potańczyłam, ale do 12 tylko wytrzymałam bo od siedzenia na stołku strasznie spuchłam i trzeba było wracać.
Dzisiaj kolejne ktg i usg, na zapisie żadnych objaw zbliżającego się porodu, a na usg okazało się że maluszek waży tylko 3200 więc jest szansa że urodzę tym razem mniejszego synusia, lekarka mówi jedno parcie i z głowy, oby nie przenosić za długo. w piątek kolejne.
Ella a ty który masz tydzień dokładnie bo nie masz suwaczka i nie wiem. Jestes już po terminie że będziesz miała wywoływany?
W ogóle Żeromski jest przepełniony, jak czekałam dzisiaj na patologii na usg to dziewczyny po cc kładli na patologii bo nie było miejsc na oddziale. Jedna dziewczyna mówiła że szpital przeżywa oblężenie ze względu na dobrą opinie, wszyscy chcą tam rodzic.
cucumberka zadzwoń do poradni gin - położ. Żeromskiego, tam Ci udzielą info czy możesz przyjść na wizytę skoro nie jesteś z Krakowa. Telefon znajdziesz na stronie szpitala.