reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Trzymam kciuki za nierozpakowane!
Evella ja też wczoraj byłam w poradni (kontrola krocza) i faktycznie tyle ludzi to tam jeszcze nie widziałam! szok! Udanej zabawy na weselu:-)

reklama
Hej dziewczyny jestem tu nowa w zasadzie nie wiem dlaczego wcześniej tu nie zaglądnęłam,mam pytanie odnośnie szpitala Żeromskiego postanowiłam tam rodzić termin mam za ok 1,5 tygodnia a nie byłam tam jeszcze na KTG bo chodziłam do poradni patologii Ciąży na Kopernika i nie mam zielonego pojęcia jak sobie załatwić tam to Ktg może mi powiecie o nim i ogólnie chętnie dowiedziałabym się wszystkich ważnych informacji które powinnam wiedzieć.
Z góry dzięki za odpowiedzi :)

CandyKills na KTG umawiasz się pod tym nr 12 622 94 17, wiedz zadzwoń sobie tam juz dzisiaj. Na pierwsze zabierz ze sobą dowód os. i kartę ciąży Jeśli jakieś skurcze będą sie pisały, albo wyjdzie coś niepokojącego to najprawdopodobniej zostaniesz zbadana i/lub zrobią ci usg. powodzenia!

Candy, przygotuj się na długie czekanie ;) Książka się przydaje, albo jakaś gazeta.

Mój termin porodu minął wczoraj. Kurczę, robię wszystko, żeby urodzić: dużo chodzę, sprzątam, gotuję, skręcam meble. I nic ;-)

Candy, przygotuj się na długie czekanie ;) Książka się przydaje, albo jakaś gazeta.

Mój termin porodu minął wczoraj. Kurczę, robię wszystko, żeby urodzić: dużo chodzę, sprzątam, gotuję, skręcam meble. I nic ;-)

ehh dzięki za wiadomość o czekaniu mam nadzieję że jakoś szybko się uwiną z tym Ktg mnie termin wg miesiączki minął kilka dni temu a wg usg mam na 29 września

Candy to spory rozrzut terminów masz. W szpitalu jak pytają o termin to chodzi i o ten z ost. miesiączki więc dla nich już będziesz "przeterminowana". A ten 29 września to z tego pierwszego usg genetycznego masz, czy z jakiegoś kolejnego? Weź ze sobą na wszelki wypadek to usg bo możliwe że termin miałaś źle wyliczony.

Skoro jesteś po terminie to na pewno zrobią ci usg z przepływami żeby sprawdzić dobrobyt maluszka :)

reklama
Rojku, nad tym seksem to pomyślę :-D Chociaż w poprzedniej ciąży nic to nie dało i skończyło się wywoływaniem.

Z ostatnich wieści: mój 1,5 roczny synek ma zapalenie ucha środkowego, podobno wywołane pneumokokami (nie wiem jak laryngolog mógł to stwierdzić bez pobrania wymazu, ale niech mu będzie...). Antybiotyk i siedzimy w domu tydzień (przynajmniej).
M A S A K R A! :-( Idealne warunki do przyjścia na świat nowego Maleństwa... :wściekła/y:
Sorry, musiałam się gdzieś wyżalić. :sorry:

Do góry