reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

Evvela mój syn jest właśnie z końca października. Moja pediatra jest zdania i zgadzam się z nią w 100% że spacery to podstawa zdrowia. Oczywiście jak nie jest wietrznie i wilgotno.
Moja malutka jest rewelacyjna! Bardzo grzeczna.

reklama
Dzień dobry:tak:

Jejku jaka paskudna pogoda i zimno:-(

Ja juz po ktg i mam już dość silne skurcze na szczęście nieregularne mam nadzieję,że wytrzymam do poniedziałku.
Dziś tam był jakiś sajgon jejku maiłam mieć zapis o 11.30 a podpieta zostałam dopiero cos ok 13 masakra takie opóźnienie.

hej
o to współczuję, pewnie maluchy nie współpracowały i jedno badanie po 40 minut.
To dobrze, że coś się już u Ciebie dzieje, nie chcesz jeszcze w tym tygodniu urodzić?:-)

Ja oprócz twardnienia brzucha i jakiś pojedynczych przepowiadaczy nie mam nic, ale jak wstałam dziś w nocy do toalety to myślałam, że mi dziecko wypada normalnie takie miałam parcie na pęcherz. Chyba za mocno spałam i się nazbierało :-D W ogóle mam tak, że jak twardnieje mi brzuch to odczuwam bardzo duży ucisk na pęcherz - też tak masz?

Czy tylko my tu zostałyśmy w trójkę i nikt już do nas nie dołączy?? :baffled:

Pewnie,że chciałabym urodzić wcześniej byle nie 13 w piątek:-D
No też mam straszny ucisk na pęcherz przy twardnieniu brzucha.
Kurczę no sama jestem ciekawa jak to ze mną będzie bo te skurcze coraz mocniejsze odczuwam może jeszcze dzis wrócę do szpitala;-)
Szkoda,że nikt więcej się tu nie odzywa,tak jestem ciekawa co tam u dziewczyn.

Ja Dziewczyny Was podczytuję cały czas, tyle że u mnie jeszcze trochę do porodu i pewnie na Ujastku będę rodzić więc czytam żeby zobaczyć jak wyglądały porody i generalnie dowiedzieć się kiedy i jak i co to będzie... dla spokoju i pewności jak się zachować itp. :)

nikol los czasem płata figle wiec może być 13 w piątek;-) za rok już nie będzie w piątek hehehe. Jak już się męczysz ze skurczami to lepiej żeby się rozkręciło na dobre. Trzymam kciuki&&&

dehaira dobrze, że się odezwałaś razem zawsze raźniej:-D:-D:-D:-D

a dzisiaj przez cały dzień mam twardnienia brzucha które trwają coraz dłużej, mały wierci się non stop, wydaje mi się że chyba dzisiaj w ogóle nie spał, do tego miałam parę bóli w podbrzuszu. A z tym sikaniem to masakra co 15 minut pobiłam chyba rekord świata :dry::dry::dry: oby nocka była tak dobra jak wczoraj. Dobranoc:shocked2:

Dzień dobry:-)

Ja nadal w dwupaku i normalnie jestem w szoku bo praktycznie całą noc przespałam tylko raz wstałam na siku i od razu zasnęłam:tak: nie obudził mnie ani jeden skurcz i dziś w sumie póki co też bardzo dobrze się czuję:tak:

Evvella a Ty jak sie czujesz jak minęła noc?

dehaira witaj:tak:

Miłego dnia dziewczynki:-)

reklama
Cześć Dziewczyny, ja też od jakiegoś czasu śledzę to forum - planuję rodzić w Żeromskim. Jutro jadę na zapis KTG, mam nadzieję, że nie będzie dużych kolejek, w tamtym tygodniu było ok :)
Jestem już w 38 tyg i coraz większy stres mnie ogarnia :) ale oczywiście nie mogę się doczekać, kiedy przytulę Maleństwo :)
pozdrawiam ;)

Do góry