reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

U nas nadal cisza. Mi tez sie ostatnio dwa rozstepy pojawily- staram sie natluszczac skore, ale dobrze wiedziec o tym kolagenie.

reklama
brzuch mi nie opadl, ale rzeczywiscie - w 9mc mi brzuch urosl najbardziej.
Karuzela a nic rozwarcie nie postepuje? Twoj uparciuszek widocznie ma inna koncepcje - moze czeka na narodziny Royal Baby? :-D:-D

nic a nic :no:
juz przestalam wierzyc ze urodze w lipcu :-p jak widac z rozwarciem mozna chodzic I chodzic........
he ja tez juz nie mam nadziei :p nastawiam sie na sylwestra to przynajmniej nie bede rozczarowana :)

no chyba teraz najszybciej brzuch rośnie i dlatego :/
a gdzie jest Dotkaaa, moze na porodówce????????
E tam,bylam u lekarza po l4 ... mowił zeby mi zrobily usg jak nie urodze w pon bo to bardzo wazne po terminie zeby ocenic ilość wod,wage, łozysko i duzo innych rzeczy i jak mi nie zrobia w zeromskim to zebym przyszla na wizyte.. i nie dlatego ze on chce kase wyciagnac czy coś tylko dlatego ze to naprawde bardzo wazne.. bo pozniej jak cos nie daj boze sie dzieje to szpital zwala cała wine na lekarza prowadzacego... no i ogolnie zeby wiedziec "na czym sie stoi" .... Wiec zobaczymy co weekend przyniesie...

Fajnie,dobrze wiedziec o tym kolagenie .. ja uzywam od poczatku bio oil i palmersa na rozstepy ... wyszły mi ostatnio po obu stronach brzucha ale to dlatego ze brzuszek mi smignoł no i opadł wiadomo.. ale jak brzuch zejdzie to i rozstepy jestem pewna .. mam tez krem bardzo zachwalany z palmersa po ciazy .. na rozstepy itp. :)

czy mozna ten kolagen gdzies stacjonarnie kupić bo nie lubie zamawiać czegos na all co nie kosztuje wiecej niz 10 zł hahah :eek:
Chcielismy z M kupić wanienke w Auchan no i co? Szwagierka kupila ta wanienke co wybralismy moze z miesiac temu BEZ PROMOCJI za 24 zł a dzis ona kosztowala 47 :angry::nerd: chyba zamowie na all...

czy mozna ten kolagen gdzies stacjonarnie kupić bo nie lubie zamawiać czegos na all co nie kosztuje wiecej niz 10 zł hahah :eek:
Chcielismy z M kupić wanienke w Auchan no i co? Szwagierka kupila ta wanienke co wybralismy moze z miesiac temu BEZ PROMOCJI za 24 zł a dzis ona kosztowala 47 :angry::nerd: chyba zamowie na all...

pytalam o kolagen po sklepach kosmetycznych I aptekach - nie znalazlam, ale mozesz sprobowac gdzies popytac.
odnosnie wanienki ja kupowalam wraz z reszta wyprawki na all razem ze stelazem, ale zaplacilam wlasnie jakies dwadziescia pare zl.

pytalam o kolagen po sklepach kosmetycznych I aptekach - nie znalazlam, ale mozesz sprobowac gdzies popytac.
odnosnie wanienki ja kupowalam wraz z reszta wyprawki na all razem ze stelazem, ale zaplacilam wlasnie jakies dwadziescia pare zl.
a ja chce sama wanienke a bez sensu za wanienke dawać 50 zł ... bez jaj...
Ale wsumie moze zamowie laktator podgrzewacz to i wanienke..

Dotkaaa, a może wanienka z Ikei: LÄTTSAM Wanienka - IKEA ?

Ja się nastawiłam psychicznie na poród początkiem lipca, w związku z moimi częstymi skurczami przepowiadającymi, no i to moje drugie dziecko. A tu dupa, chyba się przeterminuję :D W poniedziałek mam KTG o 9:45 :-)

Zamia wlasnie ta z ikei mi sie tak srednio..ale jak nie znajde albo nie zamowie to moze sie przejade zobaczyc:-)

To pewnie sie miniemy bo ja na 11a bede troche wczesniejpewnie...

reklama
Do góry