reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

brzuch mi nie opadl, ale rzeczywiscie - w 9mc mi brzuch urosl najbardziej.
Karuzela a nic rozwarcie nie postepuje? Twoj uparciuszek widocznie ma inna koncepcje - moze czeka na narodziny Royal Baby? :-D:-D

Wczoraj nie bylo rozwarcia a kolejne badanie pewnie dopiero w poniedzialek. Jedyne co to zeszla mi opuchlizna z nogi ktora byla wynikiem ucisku malej wiec ludze sie ze moze glowka sie obnizyla. Ale wole.sie nie nastawiac i czekam raczej na poniedzialek

reklama
ja wciaz w dwupaku, ale dzis rano juz mialam nadzieje -mialam dziwne skurcze w gorze brzucha( dno miednicy) az do dolu brzucha z przerwami 3 godziny. nic regularnego. ale przeszlo jak reka odjal :-) a u Ciebie, Dotkaa?

nic nie pisza dziewczyny - justa I endywia..... a pewnie juz wyszly

A u mnie twardnienia ale bez bolu wiec pewnie przepowiadacze...tak to plecy bola troche...i nic pozatym ...:-( rozlozylismy dzis lozeczko wkoncu to moze sie zmobilizuje mala do wyjscia...:p

Wybaczcie ciszę. Igorek jest już na świecie od czwartku:) ale nadal siedzimy w szpitalu. Dokładniejszą relację zdam po powrocie.

Endywia wygląda na to, że też gdzieś tu jesteś. Jeśli masz dostęp do neta to ja jestem w sali nr 2 na dole:)

reklama
Do góry