reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Judka brawo za brak paciora...:-)oj ja nie pamietam jak to z hbs zadzwon zapytaj do diagnostyki...w pon masz ktg w zeromskim na 11???? to fajnie jak nie urodze przez.weekend to tez mam byc na 11w pon to sie spotkamy:-)

jak to nussa w dwupaku?to nie tobie wody odeszly?ide zaraz poszukac...co za baba z tej rudej ...jak to za tydz w czwartek?zartujesz,mi powiedziala ze w pon i jak cos to po ktg zobaczymy czy zostane w szpotalu...

reklama
Judka brawo za brak paciora...:-)oj ja nie pamietam jak to z hbs zadzwon zapytaj do diagnostyki...w pon masz ktg w zeromskim na 11???? to fajnie jak nie urodze przez.weekend to tez mam byc na 11w pon to sie spotkamy:-)

jak to nussa w dwupaku?to nie tobie wody odeszly?ide zaraz poszukac...co za baba z tej rudej ...jak to za tydz w czwartek?zartujesz,mi powiedziala ze w pon i jak cos to po ktg zobaczymy czy zostane w szpotalu...

ja mam 3cm rozwarcia - pomylilas mnie z kims:-) we wt lekarka w zeromskim pow ze prawdopodobnie urodze do piatku jak nie to KTG I pewnie mnie zostawia a dzis Ruda mowi ze kolejne badanie dopiero za tydzien!
jestem w szoku. oczywiscie w pon ide do Medicoveru bo moja gin powiedziala ze od nast tyg powinnam miec badanie KTG nawet 2 razy dziennie, stad bylby wskazany szpital. juz sama nie wiem.......

Judka, HBS to jest antygen zoltaczki zakaznej typ B wiec tak na logike zoltaczka nie ma nic wspolnego w byciem na czczo.....tak mysle

Dotkaaa ja mam KTG na Bora Komorowskiego w Medicover, wiec sie nie poznamy niestety :/

Judka, HBS to jest antygen zoltaczki zakaznej typ B wiec tak na logike zoltaczka nie ma nic wspolnego w byciem na czczo.....tak mysle
tak tez myslalam, ale jak juz mamy dostep do forum, to sobie pomyslalam, ze zapytam i sie upewnie:-)
Dziewczyny nigdy nie mialam do czynienia z ta dr. Ruda, ale widze, ze która nie pojdzie na KTG do żerosmkiego, to wraca z "zapisem przawiudłowym" od niej. Czy ta kobieta w ogole ma życie prywatne, czy ona mieszka w tym szpitalu?

aaa to chyba o just Ci chodzilo Dotkaaa. Chyba jej wody odeszly i wrocila po torby do domu po cwiczeniach jakis? Mi tez sie wszystko myli, która co heheh:-)

tak tez myslalam, ale jak juz mamy dostep do forum, to sobie pomyslalam, ze zapytam i sie upewnie:-)
Dziewczyny nigdy nie mialam do czynienia z ta dr. Ruda, ale widze, ze która nie pojdzie na KTG do żerosmkiego, to wraca z "zapisem przawiudłowym" od niej. Czy ta kobieta w ogole ma życie prywatne, czy ona mieszka w tym szpitalu?

no pewnie, po to jestesmy:-) a jesli chodzi o lekarke to ta we wtorek byla swietna, wiec loteria... jedna mowi co innego, inna co innego ....a Ty nie wiesz kogo sluchac:-(

Nussa sorka wlasnie znalazlam ze masz 3cm i to faktycznie chyba o juste chodzilo...:-)

judka to szkoda :p

ja na szczescie przez 2razy co byl na ktg nie trafilam na ruda ale..zawsze patrze czy jest czy cos bo nie chce na nia trafic strasznie...

no wlasnie,kazdy mowi co innego i badz tu madry...

ale nussa fakt faktem z tym ktg za tydzien to troche przegiela...:-/

a ile po tp trzeba sie zglosic do szpitala?pytam bo mi mowila ze w pon jak nie urodze to po ktg zobaczymy i jak cos to wywolujemy a to wsumie bedzie.3dzien...nie mowie ze mi to przeszkadza ale wiecie:-)

reklama
Do góry