reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

Judka brawo za brak paciora...:-)oj ja nie pamietam jak to z hbs zadzwon zapytaj do diagnostyki...w pon masz ktg w zeromskim na 11???? to fajnie jak nie urodze przez.weekend to tez mam byc na 11w pon to sie spotkamy:-)

jak to nussa w dwupaku?to nie tobie wody odeszly?ide zaraz poszukac...co za baba z tej rudej ...jak to za tydz w czwartek?zartujesz,mi powiedziala ze w pon i jak cos to po ktg zobaczymy czy zostane w szpotalu...

reklama
Judka brawo za brak paciora...:-)oj ja nie pamietam jak to z hbs zadzwon zapytaj do diagnostyki...w pon masz ktg w zeromskim na 11???? to fajnie jak nie urodze przez.weekend to tez mam byc na 11w pon to sie spotkamy:-)

jak to nussa w dwupaku?to nie tobie wody odeszly?ide zaraz poszukac...co za baba z tej rudej ...jak to za tydz w czwartek?zartujesz,mi powiedziala ze w pon i jak cos to po ktg zobaczymy czy zostane w szpotalu...

ja mam 3cm rozwarcia - pomylilas mnie z kims:-) we wt lekarka w zeromskim pow ze prawdopodobnie urodze do piatku jak nie to KTG I pewnie mnie zostawia a dzis Ruda mowi ze kolejne badanie dopiero za tydzien!
jestem w szoku. oczywiscie w pon ide do Medicoveru bo moja gin powiedziala ze od nast tyg powinnam miec badanie KTG nawet 2 razy dziennie, stad bylby wskazany szpital. juz sama nie wiem.......

Judka, HBS to jest antygen zoltaczki zakaznej typ B wiec tak na logike zoltaczka nie ma nic wspolnego w byciem na czczo.....tak mysle

Dotkaaa ja mam KTG na Bora Komorowskiego w Medicover, wiec sie nie poznamy niestety :/

Judka, HBS to jest antygen zoltaczki zakaznej typ B wiec tak na logike zoltaczka nie ma nic wspolnego w byciem na czczo.....tak mysle
tak tez myslalam, ale jak juz mamy dostep do forum, to sobie pomyslalam, ze zapytam i sie upewnie:-)
Dziewczyny nigdy nie mialam do czynienia z ta dr. Ruda, ale widze, ze która nie pojdzie na KTG do żerosmkiego, to wraca z "zapisem przawiudłowym" od niej. Czy ta kobieta w ogole ma życie prywatne, czy ona mieszka w tym szpitalu?

aaa to chyba o just Ci chodzilo Dotkaaa. Chyba jej wody odeszly i wrocila po torby do domu po cwiczeniach jakis? Mi tez sie wszystko myli, która co heheh:-)

tak tez myslalam, ale jak juz mamy dostep do forum, to sobie pomyslalam, ze zapytam i sie upewnie:-)
Dziewczyny nigdy nie mialam do czynienia z ta dr. Ruda, ale widze, ze która nie pojdzie na KTG do żerosmkiego, to wraca z "zapisem przawiudłowym" od niej. Czy ta kobieta w ogole ma życie prywatne, czy ona mieszka w tym szpitalu?

no pewnie, po to jestesmy:-) a jesli chodzi o lekarke to ta we wtorek byla swietna, wiec loteria... jedna mowi co innego, inna co innego ....a Ty nie wiesz kogo sluchac:-(

Nussa sorka wlasnie znalazlam ze masz 3cm i to faktycznie chyba o juste chodzilo...:-)

judka to szkoda :p

ja na szczescie przez 2razy co byl na ktg nie trafilam na ruda ale..zawsze patrze czy jest czy cos bo nie chce na nia trafic strasznie...

no wlasnie,kazdy mowi co innego i badz tu madry...

ale nussa fakt faktem z tym ktg za tydzien to troche przegiela...:-/

a ile po tp trzeba sie zglosic do szpitala?pytam bo mi mowila ze w pon jak nie urodze to po ktg zobaczymy i jak cos to wywolujemy a to wsumie bedzie.3dzien...nie mowie ze mi to przeszkadza ale wiecie:-)

reklama
Do góry