reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

No tak,proste pytanie o te ml:-)

przerazasz mnie Margos o tym ze jedna reka trzymasz dziecko a druga laktator i wogole ale naucze sie wszystkiego!!!::))))

reklama
Judka mi sie wlasnie wydaje ze kazda juz na porodowce,albo Tuli szkraba juz:-)..to teraz czekamy na mnie a tu ani widu...ani slychuuu :-)

Judka mi sie wlasnie wydaje ze kazda juz na porodowce,albo Tuli szkraba juz:-)..to teraz czekamy na mnie a tu ani widu...ani slychuuu :-)

Dotkaaa a przypomnisz na kiedy masz termin?? Kurde pogoda teraz naprawde jest fajna. POdobno ma sie taka utrzymac do przyszlego tygodnia, wiec bez upałów, przyjemnie. No mogłoby Ciebie tez złapac :-) Tez mi sie wydaje, że dziewczyny juz urodzily i zajmuja sie Maluszkami :-)

mysle, że jak złapie, to juz na pewno bedziesz wiedziała, że to wlasnie to :-)
We wtorek bylam na badaniach do szpitala i okazało sie, że mi HBSa nie zrobili :/ plus jest taki, że nie wyhodowalam paciorkowca, chociaz czekam jeszcze na wynik wymazu z drugiego wlotu, który robilam w diagnostyce ;-) W poniedziałek ide na 11 na pierwsze KTG, wiec bede musiala jeszcze ten HBS zrobic. Moje pytanko brzmi - trzeba byc na czczo na HBS? bo do 11 to bym sie przekrecila bez jedzenia.

reklama
ja sie melduje - z domu I w dwupaku. trafilam na Ruda, szkoda slow nawet mnie zbadac nie chciala! dopiero jak zobaczyla w karcie 3cm rozwarcia to mnie zbadala. UWAGA! kolejne KTG dala mi w czwartek za tydzien!

Do góry