reklama
Judka mi sie wlasnie wydaje ze kazda juz na porodowce,albo Tuli szkraba juz:-)..to teraz czekamy na mnie a tu ani widu...ani slychuuu :-)
Dotkaaa a przypomnisz na kiedy masz termin?? Kurde pogoda teraz naprawde jest fajna. POdobno ma sie taka utrzymac do przyszlego tygodnia, wiec bez upałów, przyjemnie. No mogłoby Ciebie tez złapac :-) Tez mi sie wydaje, że dziewczyny juz urodzily i zajmuja sie Maluszkami :-)
Ja kochana na jutro mam tp.aaaale to zlecialooooo
no to wszystko mozliwe!!! naprawde zostane tu sama!!! i nic nie wskazuje na to, że moze cos sie rozkrecic?? same forumowiczki bylyby na porodówce :-)
mysle, że jak złapie, to juz na pewno bedziesz wiedziała, że to wlasnie to :-)
We wtorek bylam na badaniach do szpitala i okazało sie, że mi HBSa nie zrobili :/ plus jest taki, że nie wyhodowalam paciorkowca, chociaz czekam jeszcze na wynik wymazu z drugiego wlotu, który robilam w diagnostyce ;-) W poniedziałek ide na 11 na pierwsze KTG, wiec bede musiala jeszcze ten HBS zrobic. Moje pytanko brzmi - trzeba byc na czczo na HBS? bo do 11 to bym sie przekrecila bez jedzenia.
We wtorek bylam na badaniach do szpitala i okazało sie, że mi HBSa nie zrobili :/ plus jest taki, że nie wyhodowalam paciorkowca, chociaz czekam jeszcze na wynik wymazu z drugiego wlotu, który robilam w diagnostyce ;-) W poniedziałek ide na 11 na pierwsze KTG, wiec bede musiala jeszcze ten HBS zrobic. Moje pytanko brzmi - trzeba byc na czczo na HBS? bo do 11 to bym sie przekrecila bez jedzenia.
reklama