reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Żeromskim

nie bede protestowac - absolutnie! z drugiej strony ja nie jestem wymagajaca, uwielbiam ruskie. Ale juz kiedys pisalam, jestem z mezem umowiona ze mi bedzie przywozil kanapki ( bo w szpitalu bulka z maslem tylko w niewielkiej ilosci) I cos dobrego na obiad. Wiec co do cateringu sie dogadamy:-)

nie ma problemu- w żywieniu zbiorowym mężuś ma doświadczenie:-D

reklama
Czyli damy rade teraz tylko zebysmy rodzily razem i pozniej byly w tej samrh sali wszystkir haha..to musze powiadomic m ze musi mi jedzenie dowozic bo jak mam czekac na 8na sniadanir a nie spac od paru godzin to zejde tam..i jeszcze doczekac sie tylko bulki z maslem..hahaha

Margos jak milo:-*Piotrus sie nie moze doczekac az pojdzie z Zuz na spacer hahaha:-)))moze juz w przyszlym tyg?:-)

Dotka Kochana na bułkę to nie licz:rofl2: Trzy małe kromeczki:-p A masła Ci i tak nie starczy na wszystkie:-p

Ale nie martw si dają też 3 plasterki wędliny co byś siłę miała :D

Dotka Kochana na bułkę to nie licz:rofl2: Trzy małe kromeczki:-p A masła Ci i tak nie starczy na wszystkie:-p

Ale nie martw si dają też 3 plasterki wędliny co byś siłę miała :D
Potwierdzam:tak:albo śniadanie w stylu- jedno gotowane jajko na liściu sałaty i kromeczki do tego. Obiad nie lepiej. Zawsze się zastanawiałyśmy co na co przerabiają w danym dniu:-D Dlatego grunt to fajna ekipa na sali inaczej można zwariować....

Ostatnia edycja:
hehe no z jedzeniem rożnie bywa, ja w sobote raz nie dostałam obiadu bo jak sie potem okazało pani zapomniała ze została jej jeszcze jedna sala :/. Ja proponuje mieć ze soba chleb wasa albo wafle ryzowe plus dzem :). mi pierwszej nocy uratowały zycie :-)

Judka co do gruzlicy to tesciowa nic nie wspominała wiec nie orientuje sie czy w ogóle jest jakaś alternatywna szczepionka. Non stop tylko o tym engerixie słyszałam :-)

Kalitka odciągasz swoje mleko czy tylko pierś? zastanawiam się ile powinien szkrab zjadać bo mój za mało przybiera na wadze;/ ostatnio w sumie w ogóle nie przybiera:(

Kochane dopiero po cc jest masakra z jedzeniem. Ja miałam robione rano i cały dzień tylko wode mogłam pić, na drugi dzień tylko suchary i biszkopty, a na trzeci jak juz mi dali śniadanie weke i dżem czego nie lubie, ale wciągnęłam aż mi się uszy trzęsły, a po obiedzie wyszłam do domu :) bardzo się z tego powodu cieszyłam...w domu czekał chudy rosół o czym pewnie w szpitalu mpżna pomarzyc:) trzymam za Was kciuki o szybkie i bezbolesne porody :)

Kalitka odciągasz swoje mleko czy tylko pierś? zastanawiam się ile powinien szkrab zjadać bo mój za mało przybiera na wadze;/ ostatnio w sumie w ogóle nie przybiera:(
Margosia na ogól piers ale po wczorajszym dniu zaczelam troszke tez odciagac zeby sprawdzic ile tego mleka mam bo mała wczoraj non stop na piersi wisiała :baffled: i wczoraj odciagnietego zjadla 110 ml plus jeszcze dokarmiałam bezposrednio z piersi bo był ryk... ale cos mi sie zdaje ze dopadl mnie kryzys laktacyjny i od wczoraj po kazdym karmieniu pobudzam jeszcze laktatorem i mam nadzieje ze bedzie poprawa...

A karmisz z 1ej czy obu piersi? bo ja juz sama nie wiem jak byc powinno :(

a czesto karmisz? jak długo ssie Piotrus? aaa no i po ilosci kupek tez podobno mozna sprawdzic czy dziecko dobrze je.

Ostatnia edycja:
reklama
No to sie najem nie ma co..:-))

jaki dobry pomysl z tym pieczywem i dzemem jutro kupuje i do torby!

ja sie boje ze nie ogarne.tego kp ani nic...

Do góry