reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Mam 26 lat. Fajna młoda ekipa się nam kroi. Teraz tylko się spotkać na sali poporodowej.. Oj byłoby śmiesznie ;)

reklama
eeee.. nie taka najmłodsza :) ja tez 22 i termin na 7.07 a tu cisza :(
no to chociaz tyle ze nie jestem najmlodsza:-)jaka dzielnica krk?

U nas się przyjęło, że mówimy na niego Dzidziak :)
Ja liczę 25 wiosen więc jestem mniej więcej pośrodoku. Zresztą jakbyśmy się umawiały na spacer to nie ma problemu - poznacie mnie po brzuchu... ja Was pewnie też :-D:-D
pewnie tak,a pozniej po wozkach ha

Mam 26 lat. Fajna młoda ekipa się nam kroi. Teraz tylko się spotkać na sali poporodowej.. Oj byłoby śmiesznie ;)

tym bardziej ze ja na stres reaguje smiechem hahaha dzialo by sie jak cos to musimy miec caly czas dostep do forum co by pisac w ktorej ktora jest sali heee:-)))

Eno pewnie ze nie ma,to tylko moja ciekawosc ktora zaspokoilyscie:-)

hee a.gdzie dokladniej okolice wieliczki bo chyba wszystkie tu mozemy powiedziec ze ok wieliczki he

Nie nie - ja już mówiłam, że jestem z woli duchackiej zachód - w sumie niedaleko pętli Kurdwanów mieszkam :-)a nie jakaś Wieliczka :-p my z Mężem też jesteśmy dość zakręceni i też niewykluczone, że będziemy mieć "śmieszny poród" :-)

Dziewczyny ja też jestem z Wieliczki. Co prawda już urodziłam 30.12.12 ale może kiedyś umówimy się na jakiś wspólny spacerek?

reklama
He endywia wiem ze jestes z woli,dlatego napisalam ze wszystkie moglybysmy powiddziec ze okolice wieliczki toz to rzut beretem:-)

od wczoraj probowalam Wam odpisac i sie nie dalo eh...

Do góry