reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Macie racje ale dzis ta lekarka jestem strasznie zniesmaczona...nawet nie zapytala ile mam skrocona ani nic...myslalam ze moze chociaz cos to ktg pokaze jakies skorcze czy cos..

aaaa i tez bym sie nie nakrecala tak na ten porod gdyby nie to ze lekarz od dawna mi mowil ze do lipca nie dotrzymam..pozniej mialo byc 10dni a teraz to juz wogole po tp pewnie urodze...sa takie dni ze spoko czekam spokojnie ale sa takie ze juz jest mi zle ciezko i wogole.

Dotkaaa ja sie prawie popłakałam jak zapytałam Rudą w tp porodu czy mnie zbada a ona powiedziała, ze nie ma sensu bo ktg jest prawidłowe:-p
Powiedziała, że na następnym mnie kompleksowo przebada- ale zamiast na ktg skręciłam na porodówkę:-D
I obiecanego badania i tak nie było:-p

reklama
Nussa ciekawe ktora z nas bedzie pierwsza..:p :-) za to polozne fajne,posmialysmy sie i wogole.

na pewno Ty! ja czuje sie jak Margosia jakis czas temu :-D:-D

to wszystko przez to ze Ci powiedzial ze napewno bedzie wczesniej porod, jakbys slyszala jak ja , ze nic z tego, to sie zupelnie inaczej czeka :-)
nic sie nie martw - nie znasz dnia ani godziny, ale dziewczyny meldowac sie regularnie bo jak nie to bedzie podejrzenie porodu :-)

Endywia z tego co pamiętam to Ty też jesteś z Woli więc jak nie urodzimy do poniedziałku to idziemy do rezerwatu bonarka i łazimy do upadłego :-)
Mi się w sumie zaczęło nawet całkiem dobrze czekać - może dlatego, że jakoś się obawiam pójścia do szpitala i leżenia tam bo jakoś od moich urodzin nie byłam nigdy :-)

Endywia z tego co pamiętam to Ty też jesteś z Woli więc jak nie urodzimy do poniedziałku to idziemy do rezerwatu bonarka i łazimy do upadłego :-)
Mi się w sumie zaczęło nawet całkiem dobrze czekać - może dlatego, że jakoś się obawiam pójścia do szpitala i leżenia tam bo jakoś od moich urodzin nie byłam nigdy :-)

tez chce pospacerowac, tam jest tak pieknie! swoja droga grupa ciezarowek lazaca po nieozywionym parku przyrody.....:-p

apropos BONARKI, sa juz wyprzedaze- jade w sb kupic kilka bluzek rozpinanych, na guziczki z dekoldem - zeby sie wygodnie karmilo. Bo nie mam ani jednej :-)

To ja sie wprosze do Was na spacer:-) do bonary nie daleko mam..skoczymy jeszcze na kopiec odrazu hahahaha:-)))

ok ok ka bede pisac wykupilam specjalnie transfer netu w telefonir..haha

wyprzedarzy w bonarce juz jest mnostwo..podziwiam ze kupujesz bluzki u mnie na butach sie konczy i dodarkach bo niewiem jak bedzie "po":-)

margos wsumie to masz racje i sie nie dziwie...niebylo by problemu gdybym sie nie nastawila..nie mam pretensji do gina o to no ale wiecie..moze cos ruszy..

jesscze dzis przy mnie zglaszaly sie Panie co byly jedna 8dni po tp a druga 10....

W takim razie ustalone!! Kto nie urodzi do poniedziałku to poruszymy wątek spaceru :-)
Masz rację Dotka - takie wchodzenie na kopiec może być lepsze na poród niż schody :-)

Dziewczyny! Umowa stoi! Jak nie urodzimy idziemy spacerować :-)

Nussa - takie koszulki do karmienia to na placu kupisz za 20 zł, nawet na wyprzedażach będą droższe podejrzewam..

Zaczęłam prasować przed chwilą i czułam jak się rozpływam....... Jaki upał.......Eh......
Ale.. Małżonek obiecał mnie zabrać na Lodzika :-p

Endywia bedziecie wywolywac ..lodzikiem?:-)hahhahah

ja juz troszke lepszy humor co nie zmienia faktu ze mloda mogla by wyjsc..:-)

dziewczyny a to wasze pierwsze dzieciaczki?:-)

reklama
haha nie Dotkaaa lodzikiem nie ale może jakieś bzykanko tylko.. Hmm Wasi Mężowie też mają traume, że biją Dzieciątka po głowie? Haha ;)

Aaa i tak- mój pierwszy Dzieciaczek, mały Antos ;)

Do góry