reklama
Endywia
Fanka BB :)
Zuzia - bardzo ładnie
No, tak to jest z tymi facetami - pierdoły z nich i tyle..
Oki Dziopki - jadę na tego Lodzika i na spacerek jak się nie rozpłynę po drodze :-)
PS. Jak coś tez mam neta w komórce, więc będę Was na bieżąco informować ;-)
No, tak to jest z tymi facetami - pierdoły z nich i tyle..
Oki Dziopki - jadę na tego Lodzika i na spacerek jak się nie rozpłynę po drodze :-)
PS. Jak coś tez mam neta w komórce, więc będę Was na bieżąco informować ;-)
To ja sie wprosze do Was na spacer:-) do bonary nie daleko mam..skoczymy jeszcze na kopiec odrazu hahahaha:-)))
ok ok ka bede pisac wykupilam specjalnie transfer netu w telefonir..haha
wyprzedarzy w bonarce juz jest mnostwo..podziwiam ze kupujesz bluzki u mnie na butach sie konczy i dodarkach bo niewiem jak bedzie "po":-)
margos wsumie to masz racje i sie nie dziwie...niebylo by problemu gdybym sie nie nastawila..nie mam pretensji do gina o to no ale wiecie..moze cos ruszy..
jesscze dzis przy mnie zglaszaly sie Panie co byly jedna 8dni po tp a druga 10....
ja w wiekszosci chodze w bluzkach sprzed ciazy I jak kupuje to XS/S bo poza brzuchem nie przytylam, nawet biust nie urosl
Dziewczyny! Umowa stoi! Jak nie urodzimy idziemy spacerować :-)
Nussa - takie koszulki do karmienia to na placu kupisz za 20 zł, nawet na wyprzedażach będą droższe podejrzewam..
Zaczęłam prasować przed chwilą i czułam jak się rozpływam....... Jaki upał.......Eh......
Ale.. Małżonek obiecał mnie zabrać na Lodzika
Odnosnie Loda bym sie nie wzbraniala :-) wrecz poprosila jedna galeczke wiecej dla Maluszka
a jesli chodzi o bluzki to moze masz racje.....rozejrze sie
Moje też pierwsze Synek, ale niestety wciąż jest bezimienny... To znaczy typy są ale się wyklaruje jak go zobaczymy :-)
jestes szalona nie wiem czy bym wytrzymala nie mowiac do brzucha po imieniu I wogole.......wow!
He bezimienny ja bym tez chyba nie wytrzymala:-) to i tak lepiej nie miec imienia niz jak Margos nir wiedziec plci do konca...hardcoreeeee:-)))
no ja tez niby bluzki z przed ciazy tyle ze...dluzsze bo tak to sa do polowy pepka hahahah bandzioch jak niewiem:-)
endywia to milego spaceru i dobrego lodzika:-)jak dla mnie taki skwar ze dramat stanik caly mokry hahahah
a ile lat mniej wiecej macie?:-)(ale jestem ciekawska nie):-))
no ja tez niby bluzki z przed ciazy tyle ze...dluzsze bo tak to sa do polowy pepka hahahah bandzioch jak niewiem:-)
endywia to milego spaceru i dobrego lodzika:-)jak dla mnie taki skwar ze dramat stanik caly mokry hahahah
a ile lat mniej wiecej macie?:-)(ale jestem ciekawska nie):-))
eeee.. nie taka najmłodsza ja tez 22 i termin na 7.07 a tu cisza
reklama