reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Moj nie tyle co po glowie ale mowi ze Zuzi oko wybije hahahahaha....albo guza jej nabije czy cos:-))

moje tez pierwsze:-))

reklama
Zuzia - bardzo ładnie :)

No, tak to jest z tymi facetami - pierdoły z nich i tyle..
Oki Dziopki - jadę na tego Lodzika i na spacerek jak się nie rozpłynę po drodze :-)

PS. Jak coś tez mam neta w komórce, więc będę Was na bieżąco informować ;-)

To ja sie wprosze do Was na spacer:-) do bonary nie daleko mam..skoczymy jeszcze na kopiec odrazu hahahaha:-)))

ok ok ka bede pisac wykupilam specjalnie transfer netu w telefonir..haha

wyprzedarzy w bonarce juz jest mnostwo..podziwiam ze kupujesz bluzki u mnie na butach sie konczy i dodarkach bo niewiem jak bedzie "po":-)

margos wsumie to masz racje i sie nie dziwie...niebylo by problemu gdybym sie nie nastawila..nie mam pretensji do gina o to no ale wiecie..moze cos ruszy..

jesscze dzis przy mnie zglaszaly sie Panie co byly jedna 8dni po tp a druga 10....

ja w wiekszosci chodze w bluzkach sprzed ciazy I jak kupuje to XS/S bo poza brzuchem nie przytylam, nawet biust nie urosl:wściekła/y:
Dziewczyny! Umowa stoi! Jak nie urodzimy idziemy spacerować :-)

Nussa - takie koszulki do karmienia to na placu kupisz za 20 zł, nawet na wyprzedażach będą droższe podejrzewam..

Zaczęłam prasować przed chwilą i czułam jak się rozpływam....... Jaki upał.......Eh......
Ale.. Małżonek obiecał mnie zabrać na Lodzika :-p

Odnosnie Loda bym sie nie wzbraniala :-) wrecz poprosila jedna galeczke wiecej dla Maluszka :-D
a jesli chodzi o bluzki to moze masz racje.....rozejrze sie

Moje też pierwsze :) Synek, ale niestety wciąż jest bezimienny... To znaczy typy są ale się wyklaruje jak go zobaczymy :-)

jestes szalona :-D nie wiem czy bym wytrzymala nie mowiac do brzucha po imieniu I wogole.......wow!

He bezimienny ja bym tez chyba nie wytrzymala:-) to i tak lepiej nie miec imienia niz jak Margos nir wiedziec plci do konca...hardcoreeeee:-)))

no ja tez niby bluzki z przed ciazy tyle ze...dluzsze bo tak to sa do polowy pepka hahahah bandzioch jak niewiem:-)

endywia to milego spaceru i dobrego lodzika:-)jak dla mnie taki skwar ze dramat stanik caly mokry hahahah

a ile lat mniej wiecej macie?:-)(ale jestem ciekawska nie:p):-))

reklama
U nas się przyjęło, że mówimy na niego Dzidziak :)
Ja liczę 25 wiosen więc jestem mniej więcej pośrodoku. Zresztą jakbyśmy się umawiały na spacer to nie ma problemu - poznacie mnie po brzuchu... ja Was pewnie też :-D:-D

Do góry