reklama
Aaa w sumie w taką pogodę to mogę sobie czekać ;-) Te upały mnie bardziej "mobilizowały" do porodu :-)
Bynajmniej czym są te 2 tygodnie w porównaniu że już ponad 8 miesięcy czekamy na Maleństwo :-) Może tym się dziewczyny pocieszajcie, że relatywnie to już nie tak długo ;-)
Bynajmniej czym są te 2 tygodnie w porównaniu że już ponad 8 miesięcy czekamy na Maleństwo :-) Może tym się dziewczyny pocieszajcie, że relatywnie to już nie tak długo ;-)
a ja jeszcze tydzien temu bardzo chcialam urodzic a teraz jestem w trakcie czytania trylogii MILLENIUM I tak mnie wciagnelo ze chcialabym skonczyc przed porodem a jedna ksiazka ma po 600-700stron. a dzis jako ze pogoda nie sklania do dlugich spacerow - kino. potem bedzie mniej czasu na randki z mezem :-)
Karuzela
Fanka BB :)
tweety gratulacje :-)
ja miałam wczoraj ktg u gin w gabinecie i zapis niedokońca ok bo mała spała, więc musieliśmy pojechać do żeromskiego na kolejny zapis-ten był lepszy i na szczęście nie zostałam na patologii. Mam podjechać jutro na kolejny zapis ktg. Faktem jest, że mała stale szalała w brzuszku a od kilku dni spokojniejsza dużo
ja miałam wczoraj ktg u gin w gabinecie i zapis niedokońca ok bo mała spała, więc musieliśmy pojechać do żeromskiego na kolejny zapis-ten był lepszy i na szczęście nie zostałam na patologii. Mam podjechać jutro na kolejny zapis ktg. Faktem jest, że mała stale szalała w brzuszku a od kilku dni spokojniejsza dużo
Tweety gratulacje!! Pochwal sie swoim szczesciem. My tu wszystkie zdjecia lubimy ogladac .
Ja mam laktator medela tylko ten model elektryczny swing i jestem zadowolona poki co. U mnie sprawdził sie jeszcze w szpitalu do stymulacji brodawek bo nie miałam pokarmu przez pierwsze 2 dni. Teraz w domu równiez używam do ściagania mleczka i polecam z czystym sumieniem.
Ja mam laktator medela tylko ten model elektryczny swing i jestem zadowolona poki co. U mnie sprawdził sie jeszcze w szpitalu do stymulacji brodawek bo nie miałam pokarmu przez pierwsze 2 dni. Teraz w domu równiez używam do ściagania mleczka i polecam z czystym sumieniem.
Ostatnia edycja:
reklama
Ktoras pisala ze ma ta medele reczna laktator...zadowolona? prxydaje sie?
Dotka, jak ja pytałam o laktator to Marcepanowa podrzuciła mi taki:
Laktator ręczny Lactaset, Medela - sklep iZabawki.com
I polecała go kupić w aptece Słonecznej na Ujastku :-) Zapisałam sobie ten model i w razie potrzeby po porodzie wyślę męża :-)