reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

reklama
Aaa w sumie w taką pogodę to mogę sobie czekać ;-) Te upały mnie bardziej "mobilizowały" do porodu :-)
Bynajmniej czym są te 2 tygodnie w porównaniu że już ponad 8 miesięcy czekamy na Maleństwo :-) Może tym się dziewczyny pocieszajcie, że relatywnie to już nie tak długo ;-)

a ja jeszcze tydzien temu bardzo chcialam urodzic a teraz jestem w trakcie czytania trylogii MILLENIUM I tak mnie wciagnelo ze chcialabym skonczyc przed porodem :-p a jedna ksiazka ma po 600-700stron. a dzis jako ze pogoda nie sklania do dlugich spacerow - kino. potem bedzie mniej czasu na randki z mezem :-)

Taaak zróbmy strajk, że nie chcemy rodzić :D Z tego co pamiętam to któraś z dziewczyn pisała, że jak się nie chce to właśnie wtedy można urodzić :-)

tweety gratulacje :-)
ja miałam wczoraj ktg u gin w gabinecie i zapis niedokońca ok bo mała spała, więc musieliśmy pojechać do żeromskiego na kolejny zapis-ten był lepszy i na szczęście nie zostałam na patologii. Mam podjechać jutro na kolejny zapis ktg. Faktem jest, że mała stale szalała w brzuszku a od kilku dni spokojniejsza dużo:oo:

Tweety gratulacje!! Pochwal sie swoim szczesciem. My tu wszystkie zdjecia lubimy ogladac ;).

Ja mam laktator medela tylko ten model elektryczny swing i jestem zadowolona poki co. U mnie sprawdził sie jeszcze w szpitalu do stymulacji brodawek bo nie miałam pokarmu przez pierwsze 2 dni. Teraz w domu równiez używam do ściagania mleczka i polecam z czystym sumieniem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry