reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

reklama
Aaa w sumie w taką pogodę to mogę sobie czekać ;-) Te upały mnie bardziej "mobilizowały" do porodu :-)
Bynajmniej czym są te 2 tygodnie w porównaniu że już ponad 8 miesięcy czekamy na Maleństwo :-) Może tym się dziewczyny pocieszajcie, że relatywnie to już nie tak długo ;-)

a ja jeszcze tydzien temu bardzo chcialam urodzic a teraz jestem w trakcie czytania trylogii MILLENIUM I tak mnie wciagnelo ze chcialabym skonczyc przed porodem :-p a jedna ksiazka ma po 600-700stron. a dzis jako ze pogoda nie sklania do dlugich spacerow - kino. potem bedzie mniej czasu na randki z mezem :-)

Taaak zróbmy strajk, że nie chcemy rodzić :D Z tego co pamiętam to któraś z dziewczyn pisała, że jak się nie chce to właśnie wtedy można urodzić :-)

tweety gratulacje :-)
ja miałam wczoraj ktg u gin w gabinecie i zapis niedokońca ok bo mała spała, więc musieliśmy pojechać do żeromskiego na kolejny zapis-ten był lepszy i na szczęście nie zostałam na patologii. Mam podjechać jutro na kolejny zapis ktg. Faktem jest, że mała stale szalała w brzuszku a od kilku dni spokojniejsza dużo:oo:

Tweety gratulacje!! Pochwal sie swoim szczesciem. My tu wszystkie zdjecia lubimy ogladac ;).

Ja mam laktator medela tylko ten model elektryczny swing i jestem zadowolona poki co. U mnie sprawdził sie jeszcze w szpitalu do stymulacji brodawek bo nie miałam pokarmu przez pierwsze 2 dni. Teraz w domu równiez używam do ściagania mleczka i polecam z czystym sumieniem.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry