reklama
Oj, mnie to się coś zdaje, że nas się trochę zejdzie w lipcu w tym Żeromskim. Tak reklamujecie...
Ja chociaż mam trochę daleko, to też już skłaniam się do wyboru tego szpitala. Zrobimy chyba mały tłoczek. Ciekawe, czy dużo nas jest na lipiec.
Ja chociaż mam trochę daleko, to też już skłaniam się do wyboru tego szpitala. Zrobimy chyba mały tłoczek. Ciekawe, czy dużo nas jest na lipiec.
twilight
Fanka BB :)
Fiona ja mam na 22 lipiec termin ;-) A Ty na kiedy? Mówisz, że będzie obłożenie...? :-)
Kaśkach jakbyś mogła i miała chwilkę to ogólnie zrelacjonuj a pewnie jak będziemy chciały o coś się jeszcze dopytać, to pewnie będziemy Cię jeszcze męczyć :-) No i oczywiście GRATULACJE!!! :-)
Kaśkach jakbyś mogła i miała chwilkę to ogólnie zrelacjonuj a pewnie jak będziemy chciały o coś się jeszcze dopytać, to pewnie będziemy Cię jeszcze męczyć :-) No i oczywiście GRATULACJE!!! :-)
Ja mam na 9 lipca, ale to wszystko może się pozmieniać. Tu nic nie jest pewne. Moja koleżanka, która tak się szykowała do porodu rodzinnego w końcu miała cesarkę tydzień po, bo nie dostała ani jednego skurczu.Fiona ja mam na 22 lipiec termin ;-) A Ty na kiedy? Mówisz, że będzie obłożenie...? :-)
A u mnie przebąkiwali o cesarce na początku, a po badaniach okazało się, że wszystko jest w porządku i mamy szanse na SN. No, zobaczymy, bo wszystko się może jeszcze 10 razy pozmieniać.
W mieście teraz dużo pań z brzuszkami, a może bardziej zwracam na nie uwagę
twilight
Fiona rozumiem, że Ty też w Żeromskim? Może się spotkamy bo ja coś czuję, że nie dotrwam do 22 A chyba teraz faktycznie częściej się zwraca uwagę na inne ciążóweczki ;-)
dziewczyny ja już po... urodziłam w piątek w żeromskim. jestem mega zadowolona. pytajcie o co chcecie
Witam,
Czy nadal kobiety po porodzie fizjologicznym są transportowane na niewyremontowany oddział?
Byłam tam niedawno, i jeszcze tak było. Wiem jak sie czułam po pierwszym porodzie i przeraza mnie fakt korzystania z łazienki na korytarzu, czy małe pokoje po 4 -6 osób...
To nie ukrywam będzie decydowało o moim wyborze szpitala - Żeromski, czy Ujastek?
Fiona rozumiem, że Ty też w Żeromskim? Może się spotkamy bo ja coś czuję, że nie dotrwam do 22
No tak reklamują te co były, że uległam reklamie, a druga sprawa, czy zdążę tam dojechać...
Już się boję.
A jak jest z jedzonkiem? Czy trzeba zatrudnić całą rzeszę teściowych, żeby przyniosły coś lepszego dla mamusi ich wnusia?
madzieńka87
Zaciekawiona BB
wiesz ja też zauważyłam że dużo kobitek z brzuszkami lata więc to że zwracamy większą uwage to swoją droga ale prawda tez jest to że dużo ciężarówek jest:-)Ja mam na 9 lipca, ale to wszystko może się pozmieniać. Tu nic nie jest pewne. Moja koleżanka, która tak się szykowała do porodu rodzinnego w końcu miała cesarkę tydzień po, bo nie dostała ani jednego skurczu.
A u mnie przebąkiwali o cesarce na początku, a po badaniach okazało się, że wszystko jest w porządku i mamy szanse na SN. No, zobaczymy, bo wszystko się może jeszcze 10 razy pozmieniać.
W mieście teraz dużo pań z brzuszkami, a może bardziej zwracam na nie uwagę
kaśkach miałaś robioną lewatywe?rodziłaś ze znieczuleniem czy bez?
twilight
Alicja a na kiedy masz termin? Ja byłam 2 tygodnie temu to położna mówiła że jeszcze po porodzie sn wywożą na patologię
Fiona a skąd będziesz dojeżdżać? Ja też nie mam najbliżej bo z Podgórza i kiepsko widzę podróż np w godzinach szczytu ;-) Już mężulowi mowiłam, że trzeba będzie kciuki trzymać, żeby się w nocy zaczęło
Fiona a skąd będziesz dojeżdżać? Ja też nie mam najbliżej bo z Podgórza i kiepsko widzę podróż np w godzinach szczytu ;-) Już mężulowi mowiłam, że trzeba będzie kciuki trzymać, żeby się w nocy zaczęło
reklama
Fiona a skąd będziesz dojeżdżać?
Mieszkam poza Krakowem, więc muszę przejechać cały Kraków i Hutę. Bliżej mam Narutowicza, ale coś niemiło mi się kojarzy.