reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Żeromskim

Nuśka czyżby Cię wzięło?? powodzenia jeśli tak ... trzymam kciuki

Kalita te twoje streszczenia są nieocenione. Podziwiam i dziękuję bo karmienia chyba każda świeżo upieczona mam się boi ...

Pora na drzemkę popołudniową - w sam raz w taką pogodę:-(

reklama
Monja2 mój synek tez wlasnie sobie ucina drzemke wiec cos w tej pogodzie faktycznie jest ;)

co do karmienia to ja bym jeszcze radzila az tak nie przejmować się swoja dieta tzn nie glodzic się zyjac tylko na gotowanym kurczaku ;) ja jem wszystko i naprawdę nie ma większej roznicy co zjem. zresztą nasza pediatra mowi ze większość kolek i boli brzucha jest przez niedojrzaly układ trawienny a na to już niestety nic nie poradzimy

aha i popieram wesolutka co do super opieki w zeromie. polozne chętnie przychodzą, doradzają, pokazuja (choć często co zmiana to inna polozna i inne pomysły). niestety nie uratowalo mnie to przed zmasakrowanymi brodawkami i rykiem (moim, nie dziecka ;) ) przy każdym karmieniu przez pierwszy tyd, ale jest to bardzo mile.

Ostatnia edycja:
Sallyna musisz wejść w moje ustawienia i edytuj sygnaturę, potem wklejasz linka z suwaczkiem i powinno być w porządku:-)
No Nuśka pewnie rodzi ja też już chcę...;-)
słyszałam że wczoraj w Żeromskim było bardzo dużo porodów, więc w sumie może jeszcze trochę poczekam w dwupaku aż się zwolnią miejsca ;-)
mój mały na taką pogodę chyba nie spieszy się na wyjście, nic mi się nie dzieje, nawet skurczy przepowiadających chyba nie mam :sorry:

Edita87 widzę, że jesteś w tym samym tygodniu co ja :) Mojej Małej też się nie spieszy :/ Byłam dzisiaj u ginekologa zero skurczy, brak rozwarcia i za tydzień mam znowu przyjść ;/ A ja myślałam, że za tydzień to już pojadę do szpitala i najwyżej mi wywołają poród a tu nie ma dobrze muszę cierpliwie czekać
wink2.gif

jejku jaka tu cisza, czyżby dzieciaczki jednak postanowiły wyjść na taką pogodę ;-)

u mnie znów bez zmian, jak do 10-go nie urodzę to po L4 pójdę już chyba do rodzinnego lekarza, mój gin na ostatniej wizycie stwierdził że przed porodem się już nie zobaczymy, a poza tym musiałabym płacić za wizytę bo chodzę do niego prywatnie.
Dziewczyny napiszcie tylko jak jest z tym KTG w Żeromskim, czy można się umówić na popołudnie czy zapisy są tylko do jakieś konkretnej godziny.

reklama
Do góry