reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Nuśka czyżby Cię wzięło?? powodzenia jeśli tak ... trzymam kciuki

Kalita te twoje streszczenia są nieocenione. Podziwiam i dziękuję bo karmienia chyba każda świeżo upieczona mam się boi ...

Pora na drzemkę popołudniową - w sam raz w taką pogodę:-(

reklama
Monja2 mój synek tez wlasnie sobie ucina drzemke wiec cos w tej pogodzie faktycznie jest ;)

co do karmienia to ja bym jeszcze radzila az tak nie przejmować się swoja dieta tzn nie glodzic się zyjac tylko na gotowanym kurczaku ;) ja jem wszystko i naprawdę nie ma większej roznicy co zjem. zresztą nasza pediatra mowi ze większość kolek i boli brzucha jest przez niedojrzaly układ trawienny a na to już niestety nic nie poradzimy

aha i popieram wesolutka co do super opieki w zeromie. polozne chętnie przychodzą, doradzają, pokazuja (choć często co zmiana to inna polozna i inne pomysły). niestety nie uratowalo mnie to przed zmasakrowanymi brodawkami i rykiem (moim, nie dziecka ;) ) przy każdym karmieniu przez pierwszy tyd, ale jest to bardzo mile.

Ostatnia edycja:
Sallyna musisz wejść w moje ustawienia i edytuj sygnaturę, potem wklejasz linka z suwaczkiem i powinno być w porządku:-)
No Nuśka pewnie rodzi ja też już chcę...;-)
słyszałam że wczoraj w Żeromskim było bardzo dużo porodów, więc w sumie może jeszcze trochę poczekam w dwupaku aż się zwolnią miejsca ;-)
mój mały na taką pogodę chyba nie spieszy się na wyjście, nic mi się nie dzieje, nawet skurczy przepowiadających chyba nie mam :sorry:

Edita87 widzę, że jesteś w tym samym tygodniu co ja :) Mojej Małej też się nie spieszy :/ Byłam dzisiaj u ginekologa zero skurczy, brak rozwarcia i za tydzień mam znowu przyjść ;/ A ja myślałam, że za tydzień to już pojadę do szpitala i najwyżej mi wywołają poród a tu nie ma dobrze muszę cierpliwie czekać
wink2.gif

jejku jaka tu cisza, czyżby dzieciaczki jednak postanowiły wyjść na taką pogodę ;-)

u mnie znów bez zmian, jak do 10-go nie urodzę to po L4 pójdę już chyba do rodzinnego lekarza, mój gin na ostatniej wizycie stwierdził że przed porodem się już nie zobaczymy, a poza tym musiałabym płacić za wizytę bo chodzę do niego prywatnie.
Dziewczyny napiszcie tylko jak jest z tym KTG w Żeromskim, czy można się umówić na popołudnie czy zapisy są tylko do jakieś konkretnej godziny.

reklama
Do góry