reklama
Ja jestem pewna )) że pierwszy ale lekarz powiedział mi , że być może z drugim bobasem nie zdąże dojechać do szpitala
Bobiczka- gratulacje!
Pierwsza majówka też ekspresowo - 3,5h. Oby tak dalej!
Żeby odwiedzić porodówkę to faktycznie warto zadzwonić wcześniej. My byliśmy w sobotę, tak z ulicy, na szczęście położna nas oprowadziła. Mówiła jednak, że różnie bywa.
Pierwsza majówka też ekspresowo - 3,5h. Oby tak dalej!
Żeby odwiedzić porodówkę to faktycznie warto zadzwonić wcześniej. My byliśmy w sobotę, tak z ulicy, na szczęście położna nas oprowadziła. Mówiła jednak, że różnie bywa.
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
Cześć dziewczyny, ja tez się wybieram na SR w poniedziałek zobaczymy czy uda się dokończyć ;-)
z tej okazji proszę o przypomnienie o której się zaczyna? Jedzie ktoś z kurdwanowia? Bo wygląda na to ze będę musiała pojechać sama (mąż zostanie z córcią) i moze bym się do którejś z was uśmiechnęła i zabrała z nią? nie byłam jeszcze w żeromskim i nie czuje się zbyt pewnie w kwestii dojazdu Jak coś to proszę o info na priv
dzisiaj ruszyłam z kompletowaniem ubranek, wybrałam co się po Patrycji dla Michałka nadaje, pierwsza pralka poszła w ruch muszę pogrzebać za starymi listami wyprawkowymi i zakupowymi, przeanalizować co jeszcze będzie trzeba uzupełnić...
z tej okazji proszę o przypomnienie o której się zaczyna? Jedzie ktoś z kurdwanowia? Bo wygląda na to ze będę musiała pojechać sama (mąż zostanie z córcią) i moze bym się do którejś z was uśmiechnęła i zabrała z nią? nie byłam jeszcze w żeromskim i nie czuje się zbyt pewnie w kwestii dojazdu Jak coś to proszę o info na priv
dzisiaj ruszyłam z kompletowaniem ubranek, wybrałam co się po Patrycji dla Michałka nadaje, pierwsza pralka poszła w ruch muszę pogrzebać za starymi listami wyprawkowymi i zakupowymi, przeanalizować co jeszcze będzie trzeba uzupełnić...
ja jade z prokocimia do sz. żeromskiego autobusem 163. wsiadam na przystanku prokocim szpital o 15.57. zajecia zaczynaja sie od godz 17 ale panie położne prosiły o przyjazd na godzine 16.50. w poniedzialki beda wykłady a chyba w srody cwiczenia. wysiadam na przystanku Klasztor Cystersów i trzeba podejsc kawałek do szpitala. mam nadzieje że korków nie bedzie to napewno dojedzie sie na czas.
zapraszam na podróż autobsem razem ze mną.:-)
Aśka1987
Fanka BB :)
Kochane przeczytałam na stronie szpitala, że ubranka dla dziecka są opcjonalne. Mogłybyście zapytać prowadzące czy można swoje mieć i jakie najlepiej się sprawdzą ?
Ostatnia edycja:
Mysza84
Fanka BB :)
Aśka oczywiście że można mieć swoje, nawet to jest wskazane. Nie ma co się martwić że zaginą, bo od razu po przebraniu (jak przebierają położne, np przy kąpieli) odkładają do tego wózeczka w którym po szpitalu wozi się dzieciaczka.
Tak samo warto mieć swój rożek czy kocyk.
Dziewczyny które na SR się wybierają - polecam jednak wcześniej się udać, bo pare minut przed 16 może być problem z miejscem. A niestety z obserwacji wiem, że niektórzy tatusiowe czują się ważniejsi niż te kobiety w ciąży i jak taki tyłek posadzi to ani myśleć żeby go później podnieść żeby pani z brzuszkiem miejsca ustąpić.
No i pierwsze zajęcia to trzeba się zapisać na listę, do której pewnie będzie kolejka.
Ale SR w Żeromskim jest super!!!
Gratuluję urodzonych dzieciatek!
Tak samo warto mieć swój rożek czy kocyk.
Dziewczyny które na SR się wybierają - polecam jednak wcześniej się udać, bo pare minut przed 16 może być problem z miejscem. A niestety z obserwacji wiem, że niektórzy tatusiowe czują się ważniejsi niż te kobiety w ciąży i jak taki tyłek posadzi to ani myśleć żeby go później podnieść żeby pani z brzuszkiem miejsca ustąpić.
No i pierwsze zajęcia to trzeba się zapisać na listę, do której pewnie będzie kolejka.
Ale SR w Żeromskim jest super!!!
Gratuluję urodzonych dzieciatek!
Katerinka_2
podwójnie szczęśliwa mama
dziękuję za propozycję, niestety ten autobus nijak koło mnie nie jedzie :-) chyba jednak sama wyruszę autem, już nie wiem co gorsze - samej na drugi koniec miasta autem w nowe miejsce czy godzina z brzuchem po kolana w autobusie ;-) dam radęja jade z prokocimia do sz. żeromskiego autobusem 163. wsiadam na przystanku prokocim szpital o 15.57. zajecia zaczynaja sie od godz 17 ale panie położne prosiły o przyjazd na godzine 16.50. w poniedzialki beda wykłady a chyba w srody cwiczenia. wysiadam na przystanku Klasztor Cystersów i trzeba podejsc kawałek do szpitala. mam nadzieje że korków nie bedzie to napewno dojedzie sie na czas.
a na brak korków o tej porze bym nie liczyła
Dziewczyny które na SR się wybierają - polecam jednak wcześniej się udać, bo pare minut przed 16 może być problem z miejscem.
to na 16 czy 17 w końcu?
reklama
W
wesolutka85
Gość
zajecia rozpoczynaja sie o 17 ja tez z doswiadczenia polecam byc o 16:40, bo jesli sa to pierwsze zajecia bedzie potem problem z miejscami siedzacymi, a poza tym sa zapisy na cwiczenia. jesli nie chce sie dostac grupy o godzinie 12 to trzeba byc wczesniej