reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

reklama
witam
od pewnego czasu czytam forum i bardzo podoba mi się jak wspieracie się nawzajem... i postanowiłam również do Was dołączyć...
jestem w 35 tyg ciąży i chyba też chciałabym rodzić w żeromskim... i zaczynam 6 maja szkołę rodzenia... może uda się ją skończyć przed rozwiązaniem....pozdrawiam

witam
od pewnego czasu czytam forum i bardzo podoba mi się jak wspieracie się nawzajem... i postanowiłam również do Was dołączyć...
jestem w 35 tyg ciąży i chyba też chciałabym rodzić w żeromskim... i zaczynam 6 maja szkołę rodzenia... może uda się ją skończyć przed rozwiązaniem....pozdrawiam

Witaj :))
Kolejna czerwcóweczka:))

Mnie zastanawia czemu mnie nie zapisali do tej szkoły rodzenia?
Jestem w 34tygodniu i Pani jak dzwoniłam to powiedziała, że nie zdążę przed porodem i nie ma sensu, żebym zajmowała komuś miejsce? Chyba trafiłam na niezbyt miłą Położną;-)

bobiczka, szybki porod :) ale za to sie wysiedzieliscie w szpitalu. Jeszcze raz gratulacje maluszka i bije od Ciebie taka radosc :)
Margosia szkola rodzenia trwa 6 tygodni, porod od 37 tygodnia moze byc w kazdej chwili wiec w sumie miala racje. A przypuszczam ze cwiczen i tak bys nie mogla wykonywac, zeby nie wywolac porodu. Chociaz ja swoja szkole skonczylam w 37 tygodniu :)
magdoja witaj spokojnej koncowki

Bobiczka super :-) ale widzę jak u mnie szybki poród ale później dłużej siedziałam w szpitalu :)
ale fakt szycie bardziej czułam niż nacięcie ;-)

Margosia spróbuj 6 podjechać kiedyś dziewczyny pisały że tak przyjmują, ale nie przejmuj się ja nie byłam na szkole rodzenia, a urodziłam :-D hhehehe

Magdoja witaj :-)

wesolutka, ale Kalita i magdoja mają zblizone terminy i je zapisali :)

Aninek mam nadzieję, że też urodzę bez szkoły rodzenia:) Już tak nie podjadę bo nie ma mnie w krk ;) Także zadowolę się relacjami dziewczyn i nie będę marudzić :)))

A powiedzcie mi, bo chce podjechać zobaczyć porodówkę, to mam dzwonić na ip? I to z jakimś wyprzedzeniem czy np. tego dnia kiedy będę chciała podjechać zadzwonić i zapytać czy mogę?:))

ja pojechałam i poprosiłam czy mogę zobaczyć sale porodowe. Pani położna zabrała mnie na bocianówkę i coś tam opowiadała. wtedy zapytałam o szkołę rodzenia a był to koniec marca. Pani powiedziała że miała 2 miejsca wolne na kwiecień ale dzisiaj przełożyła dwie pary z maja na kwiecień wiec jesli chce to zapisze mnie na maj i tak udało mi się. A wcześniej dzwoniłam kilka razy to zawsze nie było miejsca...

Betina79 dzięki.. jeszcze nie odnaleźliśmy swojego rytmu dnia ale jakoś to przetrwamy :D i będzie pewnie spokojniej.
aninek:) /pomaszerowałam do sklepu (sama od 9 miesięcy:szok:) i czuję że troszkę się przeforsowałam
wesolutka85 dziękuję :)) to prawda czuję się wspaniale w roli mamy i choć przez ten tydzień w szpitalu już wypłakałam ze zmartwień o Kubusia milion łez to nic tak nie koi jak jego słodka buźka.... po prostu nie przypuszczałam, że tak można kochac

reklama
Bobiczka, gratulacje! Wspaniale, że tak szybko poszło. I dobrze słyszeć o kolejnym szczęśliwym rozwiązaniu:-)
Margosia, co do umawiania się na "zwiedzanie" to najlepiej zadzwonić na trakt porodowy (nr na stronie) wtedy kiedy będziesz chciała się tam wybrać. Bo wtedy będą Ci mogli powiedzieć, czy akurat nie mają sądnego dnia i miliarda porodów i czy ktoś będzie Cię mógł oprowadzić. I mi jeszcze powiedzieli, żeby raczej nie wybierać się w dni powszednie do południa, bo wtedy są planowe cc i położne są bardziej zajęte. Tak więc po południu albo w weekend:-)

Do góry