reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

mamabumpa u mnie na cc meza nie wpuścili. z tego co wiem nie ma takiej praktyki w zeromskim zeby tata mogl byc przy operacji

reklama
Wiolkast gratuluje!! a wiesz co że tak właśnie o tobie myslalam dzisiaj i nie wiem dlaczego ale jakieś takie przeczucie co do cc mialam :baffled:.
Poodpoczywaj a jak wyjdziesz do domu i się ogarniesz to daj znać jak do cc doszło.

Ja też Wiola GRATULUJĘ!!!!! :-)

Mamabumpa :happy:, ja miałam cc, mąż stał na korytarzu i jak jakaś lekarka wychodziła z sali operacyjnej w trakcie mojej operacji, to mój mąż w odbiciu szyby w dzwiach zobaczył moje bebechy :-D.

CC to jednak OPERACJA i dobrze, że ani operowana, ani jej mąż tego nie oglądają :rofl2::-).

Dzieki dziewczyny za odpowiedzi...kurcze napalilam sie, ale trudno! Bardzo zalezalo mi, aby moj mogl pokangurowac malego jak bede lezec z bebechami:p wlasnie tej bliskosci dziecka z nami bedzie mi brakowac najbardziej przy cc:( Wiolkast jeszcze raz gratuluje!!!Milej niedzieli dziewczyny :)

reklama
Do góry