reklama
Potwierdzam to co napisała betina, z tego co się orientowałam to nigdzie w Krakowie nie ma takiej możliwości.Hey dziewczynywiecie moze czy prawda jest,ze tata moze byc obecny przy cc?
Z drugiej strony, to może to dobrze...
Wiolkast gratuluje!! a wiesz co że tak właśnie o tobie myslalam dzisiaj i nie wiem dlaczego ale jakieś takie przeczucie co do cc mialam .
Poodpoczywaj a jak wyjdziesz do domu i się ogarniesz to daj znać jak do cc doszło.
Poodpoczywaj a jak wyjdziesz do domu i się ogarniesz to daj znać jak do cc doszło.
W
wesolutka85
Gość
wiolkast w koncu gratuluje. szybkiego powrotu do formy i przystosowania do nowej sytuacji
Marcepanowa
Fanka BB :)
Ja też Wiola GRATULUJĘ!!!!! :-)
Mamabumpa , ja miałam cc, mąż stał na korytarzu i jak jakaś lekarka wychodziła z sali operacyjnej w trakcie mojej operacji, to mój mąż w odbiciu szyby w dzwiach zobaczył moje bebechy .
CC to jednak OPERACJA i dobrze, że ani operowana, ani jej mąż tego nie oglądają :-).
Mamabumpa , ja miałam cc, mąż stał na korytarzu i jak jakaś lekarka wychodziła z sali operacyjnej w trakcie mojej operacji, to mój mąż w odbiciu szyby w dzwiach zobaczył moje bebechy .
CC to jednak OPERACJA i dobrze, że ani operowana, ani jej mąż tego nie oglądają :-).
Dzieki dziewczyny za odpowiedzi...kurcze napalilam sie, ale trudno! Bardzo zalezalo mi, aby moj mogl pokangurowac malego jak bede lezec z bebechami wlasnie tej bliskosci dziecka z nami bedzie mi brakowac najbardziej przy cc Wiolkast jeszcze raz gratuluje!!!Milej niedzieli dziewczyny
reklama