reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

reklama
rozczaruje Was ja jeszcze 2pak. czekam na wolną porodowke strasznie dużo rodzacych przyjeżdża. znaczna cześć z ujastka po odmowie przyjęcia. mam nadzieje że dziś uda mi się tulic synka

Gratuluję rozpakowanym bo nie było mnie tu jakiś czas, miałam w naprawie komputer i byłam pozbawiona kontaktu z Wami i nie tylko :) 2 kwietnia byłam u gin i Pawełek już jest obrócony główką w dół:) jak wracałam od gin to byłam z mężem oglądać porodówkę i powiem Wam że naprawdę warunki są super, fajnie byłoby trafić na salę poporodową z 2 łóżkami i łazienką. W sumie to jak przyjechaliśmy to 2 sale porodowe były zajęte i położna powiedziała że jak chcemy zobaczyć salę to żebyśmy chwilkę poczekali bo własnie w jednej sali jest cesarka i musiała tam pójść. Czekając na korytarzu troszkę się zestresowałam gdyż w tej drugiej sali rodziła jakaś kobieta siłami natury i było ją troszkę słychać;) Mój mąż jak widział moją minę rzekł do mnie: ":wiesz kochanie niektóre kobiety to tak przesadzają wcale nie musi ją to tak boleć jak ci się wydaje..." :) znawca się znalazł:) ale ogólnie wrażenie super.

Wiolkast trzymam kciuki! już bliżej niż dalej....:-) Najważniejsza spokój i cierpliwość...

To w ujastku takie tłumy?? z zajęc ze szkoły rodzenia w Koali w sumie połowa dziewczyn planowała rodzić w Ujastku.

reklama
Hey dziewczyny:)wiecie moze czy prawda jest,ze tata moze byc obecny przy cc?wlasnie przeczytalam taka informacje na gdzierodzic i jestem mile zaskoczona!!!
Podczytuje was juz od kilku tygodni i najwyzsza pora sie ujawnic :) u mnie konczy sie jutro 34 tydzien, spodziewamy sie synka. We wtorek usg wywazylo nam kluska na 3700...:D ze wzgledu na moje problemy z biodrami, kregoslupem i kolanem ma byc cc, zaczynam powoli sie oswajac z ta decyzja.
Wiolkast podejrzewam,ze tulisz szkraba:)pozdrawiam serdecznie!!

Do góry