Prawdopodobnie złapało Cie jakieś zapalenie (bakterie lub grzyby). Ja w ciąży tej przypadłości nie miałam, ale to co mogę Ci polecić do czasu wizyty u lekarza to bardzo częste podmywanie się i nasiadówki z ziół np. rumianku lub kory dębu. Powinno przynieść ulgę.
reklama
betina79
Fanka BB :)
aninek gratuluje!którego urodzilas? chyba byłyśmy w tym samym czasie w zeromskim
u mnie dziś coraz bardziej optymistycznie, brodawki trochę podleczylam odciągając laktatorem i dzisiaj nawet jakoś bez bólu udało się przystawianie. oby tak dalej..
u mnie dziś coraz bardziej optymistycznie, brodawki trochę podleczylam odciągając laktatorem i dzisiaj nawet jakoś bez bólu udało się przystawianie. oby tak dalej..
Wesolutka Twoja mała to taka ślicznotka że napatrzyć się nie mogę.
Dziewczyny mam pytanie, może któraś z Was miała taki problem i któraś pomoże.
Zauważyłam że od wczoraj mam większe upławy i świąd pochwy, wizytę u mojego gin mam dopiero 2 kwietnia.
Czy jest jakiś lek bez recepty który można kupić dla ciężarnej?
Ja się kompletnie w tym temacie nie orientuję, nigdy nie miałam z tymi rzeczami problemu a tu taki zonk :-(
...nie wiem skąd się to pieroństwo wzięło
Ja przy wiekszych upławach i lekkim swedzeniu brałam apivaginum - bez recepty, czopki dopochwowe w paczce 5 czopków, koszt chyba ponizej 10 zł - mi pomogło.
W ciąży to normalne, ale ja dostałam leki na receptę więc bez nie pomogę...Wesolutka Twoja mała to taka ślicznotka że napatrzyć się nie mogę.
Dziewczyny mam pytanie, może któraś z Was miała taki problem i któraś pomoże.
Zauważyłam że od wczoraj mam większe upławy i świąd pochwy, wizytę u mojego gin mam dopiero 2 kwietnia.
Czy jest jakiś lek bez recepty który można kupić dla ciężarnej?
Ja się kompletnie w tym temacie nie orientuję, nigdy nie miałam z tymi rzeczami problemu a tu taki zonk :-(
...nie wiem skąd się to pieroństwo wzięło
Gratulacje... :*Dziewczyny ja wczoraj urodziłam! Napisze wiecej jak będę miała łapka. Wszystko dobrze, dziewczynki dają radę, są kochane
Karuzela
Fanka BB :)
Agus gratulacje!!!
aninek pisz lepiej wiedzieć co może człowieka czekać...
Wesolutka córcia ślicznotka :-)
eve z dr.Rudą miałam przyjemność w tamtym tygodniu w żeromskim bo miałam podjechać żeby mnie zbadali, z tego co wiem w gabinecie dr Moskałe zastępuje kto inny, więc nie stresuj się napewno jej tam w piątek nie spotkasz :-) a czy ktg można tylko tam w gabinecie wykonywać czy trzeba chociaż raz w Ż?
Edita87 może przedzwoń do lekarza coś ci poleci bez recepty
aninek pisz lepiej wiedzieć co może człowieka czekać...
Wesolutka córcia ślicznotka :-)
eve z dr.Rudą miałam przyjemność w tamtym tygodniu w żeromskim bo miałam podjechać żeby mnie zbadali, z tego co wiem w gabinecie dr Moskałe zastępuje kto inny, więc nie stresuj się napewno jej tam w piątek nie spotkasz :-) a czy ktg można tylko tam w gabinecie wykonywać czy trzeba chociaż raz w Ż?
Edita87 może przedzwoń do lekarza coś ci poleci bez recepty
Edita ja przy zaczynajacym sie swiadzie bralam kwas mlekowy doustnie, ale skontaktuj sie ze swoim lekarzem w tej sprawie, bo leczenie wszelkich zakazen drog rodnych jest bardzo istotne w ciazy!
Karuzela dzieki za odpowiedz- KTG mozna zrobic u nas w gabinecie( ale takie krotsze), ale i tak przed porodem trzeba juz robic w Zeromskim. Ja mam KTG w gabinecie w piatek-u mnie znowu bialko w moczu sie pojawilo :-\ - ciagle cos musi byc, zeby nie bylo nudno.
Karuzela dzieki za odpowiedz- KTG mozna zrobic u nas w gabinecie( ale takie krotsze), ale i tak przed porodem trzeba juz robic w Zeromskim. Ja mam KTG w gabinecie w piatek-u mnie znowu bialko w moczu sie pojawilo :-\ - ciagle cos musi byc, zeby nie bylo nudno.
reklama