reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Betina gratuluje synka!!

Aninek
, całym sercem z toba jestesmy!! Trzymam kciuki za szybki i jak namniej bolesny poród :)

Wiolkast, zdjecia extra. Ja bardzo chcialabym miec sesje zdjeciowa w 9 mies. Kuzynka moje M, taka sobie zrobiła i cudeńko! Ma takie śliczne zdjęcia ze poprostu napatrzec sie nie mogłam.

Eve, mam nadzieje ze dobre wyniki sie utrzymaja :)

Żeby tylko to słoneczko sie utrzymało :)

reklama
dziś aktywny dzień :) spacerek, sprzątanie, gotowanie i teraz koleżanka wyrywa mnie do kina.
Trzeba skorzystać - być może przez dłuższy okres już tam nie zajrze :-p

Wiolka, brzuszek super :-), niczym wielkanocna pisanka, kto ma taki talent? Ty czy mąż?

Dzisiaj położna zebrała na patologii grupkę kobietek, które rodzą w najbliższym czasie i zrobiła nam godzinny wykład na temat laktacji...
Także poza fachową opieką medyczną, Żeromski zapewnia jeszcze rozrywkę intelektualną ;-). Super.

Kalita, ja zamierzam też iść na sesję około świąt. czekam tylko na powrót męża z pracy :) czy kuzynka robiła sesję w Krakowie i może polecić sprawdzonego fotografa? :)

aninek - trzymam kciuki i wierzę, że będzie dobrze!

betina
- gratulacje :))) byłaś dzielna!

a jednak halny zrobił swoje i zagonił dziewczyny na porodówkę :D

Kalita, ja zamierzam też iść na sesję około świąt. czekam tylko na powrót męża z pracy :) czy kuzynka robiła sesję w Krakowie i może polecić sprawdzonego fotografa? :)

Zibka, kuzynka z Wroclawia niestety :(. Namiarów nie mam rzadnych, bo jeszcze mało interesowałam sie tym tematem, ale jak cos wpadnie mi w ręce to dam znac :)

Marcepanowa- Ty bedziesz taka wyszkolona i zorientowana jak nikt po tym pobycie w Szpitalu! Fajnie, ze Panie maja checi i inicjatywe.
Dzieki za namiary- jutro bede dzwonic- mam nadzieje, ze dostane jeszcze jakis termin na wtorek.
Ja wypelnilam dzis deklaracje u Poloznej Srodowiskowej- nie upierala sie, zeby odbyc wizyte w domu wiec wszystko zalatwilysmy w przychodni. Niewiele nowych rzeczy sie dowiedzialam- oznajmila mi, ze na pewno kupilam mnostwo niepotrzebnych rzeczy- polecila mi szare mydlo w kostce zamiast plynow do higieny intymnej, dla dziecka tylko linomag, ewentualnie alantan, a do kapieli oilatum :-D. Do pepka napoje procentowe. Mam nadzieje, ze sie nie obrazi jak nie do wszystkich rad sie dostosuje :p

Nam zdjęcia robiła fotografka Edyta Wołek ale my zamiast sesji brzuszkowej zdecydowaliśmy się na sesję noworodkową. To zdjęcie przy suwaczku to moja Jagódka właśnie podczas sesji.

Właśnie zajeździłam ręczny laktator z Aventu bo chciałam podkręcić laktacje i po każdym karmieniu pobudzałam sutki przez 30 minut:wściekła/y:

reklama
Betina wielkie gratulacje :D
Mam nadzieję, że Aminek też już spokojnie odpoczywa z Malutką po tej stronie brzuszka :)

Ania jak tam Jagódka? Daje rodzicom popalić czy Mały Aniołek?:)

Do góry