reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

reklama
Aniniek kciuki trzymam i ja:-D Kolejne Malenstwo !!!

Ja jestem dzis po Ktg i po wizycie- uzylam strachu co niemiara przez ostatnie 3 dni z tym bialkiem w moczu. Codziennie o 7 lecialam z moczem, a pozniej godziny czekania na wynik- wczoraj jeszcze bialko bylo, ale mniej, a dzis na szczescie sie nie pojawilo. Siedzialam na walizce kazdego dnia:-) .
Poki co decyzja jest taka, ze co 2 dni badanie moczu, 2 razy w tygodniu KTg i gdy tylko bialko pojawi sie na nowo mam zbierac zabawki i do szpitala.
Uff- ale poki co ciesze sie wolnoscia i mozliwoscia doprania wszystkich ubranek do konca. Ale po tym wszystkim to najpierw musze isc spac, bo padam z nog po tych ostatnich dniach.
MARCEPANOWA bardzo Ci dziekuje za wszystko, jakos tak przeczuwam, ze i tak wpadniemy na siebie w szpitalu :-).

Mam takie grzeczne pytanie- czy ktoras ma moze pod reka nr do KTG, bo chcialam sie umowic. Bo uniknelabym przekopywania calego forum.

hejka:) ja tez bede rodzic w zeromskim :) na razie sie nic nie dzieje:)termin na 8 marca ale cos mam przeczucie ze przenosze. synek na chwile obecna wazy 3700 i pani doktor stwierdzila ze ma dlugie nogi:)na ktg smigam w piatek:)
trzymam kciuki za rodzace:)
mam do przekazania nowine. Betina urodzila synka 53cm,3650g :)

Żabka - dziękujemy za info :-)

Betina - GRATULACJE !!! czekamy tu na Was z utęsknieniem ;-)

Dzieciaczki Betiny i Aninka poprostu czekały na odpowiednią pogodę :-D

Betina, również gratulacje z mojej strony!! :-D
Czekamy na relacje, następna Aninek, a później chyba powolutku moja i Eve :szok:.

Eve, bardzo się cieszę, że pojawiły się jakieś wieści od Ciebie :-D, cały czas wyczekiwałam wiadomości. Cieszę się, że białko w moczu zanikło, tak to już jest u kobietek na ostatnich nogach, że zaczyna wszystko szwankować.
U mnie też wyniki zaczynają wchodzić w widełki, ale nie wiem, czy będę mieć jeszcze okazję wyjść ze szpitala przed 18.03. Już się nie nastawiam;-). Pewnie spotkamy się po drugiej stronie, czyli na salach poporodowych.
Dzisiaj byłam u koleżanki z pokoju, która rodziła wczoraj i jest na jednoosobowej sali - warunki super, jak prywatna klinika :happy2:. Wymęczona porodem jak nie wiem, co , ale szczęśliwa, że już po.

Aaa, Eve numer na KTG 644 01 44.

Czyli dołączy do nas kolejny mężczyzna, u nas na forum zdecydowana przewaga dziewczynek ;-)
Podobno z pierwszym dzieckiem czesto tak jest , że wychodzi później niż przewidywany termin...

reklama
Musiałam wam pokazać, jak mi się podobaja takie pomysły :)
Konkurs WESOŁY BRZUSZEK! | Facebook
bobas.jpg

Do góry