łoo matko do kolacji czyli do tej 17????tak do kolacji maksymalnie, potem już personel wygania
reklama
W
wesolutka85
Gość
wiolkast no tak do 19 powiedzmy po kolacji przywiezionej przez męża hihihi
katarinna wyślę Ci Pw odnośnie położnej będzie u mnie ponownie jutro i może wstąpić do Ciebie mówiła że od 21 tygodnia ciąży może już odwiedzać pacjentki
katarinna wyślę Ci Pw odnośnie położnej będzie u mnie ponownie jutro i może wstąpić do Ciebie mówiła że od 21 tygodnia ciąży może już odwiedzać pacjentki
Oczekujacaa
Fanka BB :)
odwiedziny oficjalnie sa do 20 ale u mnie maz siedzial i do 22 i u mojej wspolokatorki tez i dopiero o 22 zaczely cos sie podpytywac czy sie do domu nie wybieraja
aninek, spacerkuj, spacerkuj taka ładna pogoda
Dziewczyny, która z Was jest z Nowej Huty?
Ja z Huty okolice szpitala Rydygiera
Wesolutka - mam takie pytanko, hmm nawet kilka: czym regenerujesz brodawki? Masz jakiś sprawdzony krem/maść? Warto go kupić wcześniej czy dopiero później wysyłać męża? I próbowałaś w tej sytuacji przy karmieniu tych nakładek na sutki? Zastanawiam się, czy nie kupić właśnie jakiejś maści i nakładek tak na wszelki wypadek. ;-) A i chciałam Cię zapytać jak z godzinami funkcjonowania Twojej Malutkiej? Jakie masz przerwy między karmieniami (wiem, ze u każdego dziecka to w sumie kwestia indywidualna, ale zastanawiam się, czy będziemy chodzić śnięci na początku, czy jakoś się da to tego przystosować) ?
Marcepanowa - przy takiej pogodzie temat wózków nie może nas ominąć ;-) Ty masz już kupiony albo wybrany? Nasz "mercedes" już czeka na lokatora :-).
Dziewczyny jak u Was z wózkami dla dzieciaczków? I jak to jest ze spacerami na początku, podobno się wietrzy, ale kiedy można zabrać szkraba na pierwszy spacer???
Marcepanowa - przy takiej pogodzie temat wózków nie może nas ominąć ;-) Ty masz już kupiony albo wybrany? Nasz "mercedes" już czeka na lokatora :-).
Dziewczyny jak u Was z wózkami dla dzieciaczków? I jak to jest ze spacerami na początku, podobno się wietrzy, ale kiedy można zabrać szkraba na pierwszy spacer???
Ostatnia edycja:
reklama