reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

reklama
wiolkast no tak do 19 powiedzmy :) po kolacji przywiezionej przez męża hihihi :)
katarinna wyślę Ci Pw odnośnie położnej :) będzie u mnie ponownie jutro i może wstąpić do Ciebie :) mówiła że od 21 tygodnia ciąży może już odwiedzać pacjentki :)

Ja też tak liczyłam że tylko do 17.30 :szok: niby 2 dni no ale .... hehhehe lepsza ta 19 :]

Okej moje drogie to co komu w drogę .... idziemy na spacer :-)

Wesolutka - mam takie pytanko, hmm nawet kilka: czym regenerujesz brodawki? Masz jakiś sprawdzony krem/maść? Warto go kupić wcześniej czy dopiero później wysyłać męża? I próbowałaś w tej sytuacji przy karmieniu tych nakładek na sutki? Zastanawiam się, czy nie kupić właśnie jakiejś maści i nakładek tak na wszelki wypadek. ;-) A i chciałam Cię zapytać jak z godzinami funkcjonowania Twojej Malutkiej? Jakie masz przerwy między karmieniami (wiem, ze u każdego dziecka to w sumie kwestia indywidualna, ale zastanawiam się, czy będziemy chodzić śnięci na początku, czy jakoś się da to tego przystosować) ?

Marcepanowa - przy takiej pogodzie temat wózków nie może nas ominąć ;-) Ty masz już kupiony albo wybrany? Nasz "mercedes" już czeka na lokatora :-).

Dziewczyny jak u Was z wózkami dla dzieciaczków? I jak to jest ze spacerami na początku, podobno się wietrzy, ale kiedy można zabrać szkraba na pierwszy spacer???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry