reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Witamy Zibika:)

Oj no rzeczywiście cichooooooosza, ale jeszcze troszkę i będziemy z zaciekawieniem czytać wrażenia po porodach :)
Obyyy to było to - mam nadzieje, że wkońcu puściło dziewczyny. Oczekująca to już napewnooo bo ani kropki od 2 dni nie postawiła/ :)

reklama
aaaaa i ja po wizycie u lekarza dzisiaj:)
DOszłam do wniosku, że synuś to skóra zdarta z mamusi :) ehehhe
A co do mnie to gin stwierdziła, że jestem pozamykana na 7 spustów :) Także nie mam co obawiać się wcześniejszego porodu - na tą chwilę oczywiście.

wiolkast no i dobrze, na razie nie ma sie gdzie spieszyć.

Martuska juz się odezwała u nas na marcówkach co i jak. więc ją zdopinguje zeby dała tez Wam tutaj znac

Zibka witaj :) Kolejna Dziewczynka :)
cisza jest.. bo to cisza przed burzą ;) jak się zacznie to hohohoh:)
wiolkast to super, niech siedzi jak nadluzej w bezpiecznym otoczeniu :)
betina dopinguj bo my glodne nowych relacji :)

Dziewczyny czy któraś z Was wykonywała badanie genetyczne (to pomiędzy 11-14tc) u dr Wiecheć ?

Trzymam kciuki za szybkie porody i krzyczące dzieciaczki na ich finale.

Ja tylko napiszę bo sporo mnie tu nie było, że mojego synka przez cc urodziłam właśnie w Żeromskim - byłam mocno zadowolona i nie wyobrażam sobie aby moje drugie dzidzi urodziło się w innym.

Dziewczyny czy któraś z Was wykonywała badanie genetyczne (to pomiędzy 11-14tc) u dr Wiecheć ?

ja akurat miałam wykonywane przez niego USG przepływowe, ale jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości to ze spokojem mogę je rozwiać :) to dobry specjalista i można mu zaufać. osobiście chodziłam jednak na USG do dr Nocuń, która jest sympatyczniejsza i bardzo delikatna :) ze spokojem wszystko dokładnie tłumaczy i jak wcześniej poprosisz to dostaniesz nawet płytkę z nagraniem. zdjęcie 4D (jeśli tylko maleństwo jest skore do współpracy) dostaje się zawsze.

a ten olej z wiesiołka od którego tygodnia przyjmujecie? Jest jakaś granica?

Podjechałam dziś do entliczka koło Multikina i gdyby któraś się tam wybierała to piszę, że z powodu prac budowlanych jest zamknięty do 22.02. Za to zamawiam dziś łóżeczko z osprzętowaniem ( to w podejrzanie niskiej cenie:-D)- musiałam na to konto zwrócić przewijak, który kupiłam tydzień temu w Margot.

oooo to czekamy na wiadomość od Martuśki :-)

Eve mam nadzieję, że będziesz zadowolona ... w sumie ja jestem optycznie ... a jak Małej czy spasuje ? Się okaże ;-)

Wiola dobrze niech sobie tam grzecznie siedzi i czeka :-)

Margosia, aninek dołączam to Was bo też mam problemy z łykaniem tabletek, myślałam że jestem osamotniona:-p jaki magnez łykacie? ja tylko czekam aż wyjdzie mi niedobór żelaza, anemia i ciekawe jak wtedy będę łykać te tabletki bo wątpie żeby coś w syropie było albo jakieś tabletki do krojenia...:-(
Mysza84 ja miałam przez niego wykonywane usg w 12tc, polecam bo to dobry specjalista,
Zniknęłam na chwilę, ale udało mi się zaliczyć sesje na studiach (niestety z ostatnim semestrem i obroną już nie będzie tak kolorowo:crazy:), nio i jesteśmy po usg połówkowym- dr Muzykiewicz super specjalista i przemiły człowiek- dawno się tak nie uśmialiśmy podczas wizyty, maleństwo rozwija się prawidłowo, wyraźnie pokazała nam że jest dziewczynką :p także mężuś wniebowzięty i jak to stwierdził "możemy zacząć szaleć z kolorem różowym" :-D

reklama
Do góry