reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Hehehehe Wesolutka Moja też całymi dniami śpi ;-) mały leniwiec ... a czy poza brzuszek też tak będzie ? :-D

Betinka wepchamy się w Waszą kolejkę :happy2:
Margosia w zielarskim :-) u Was w Hucie jest koło rossmanna jak al. Przyjaźni :-) ale mnie mama kupowała przy matecznym
To ja czekam na relację, czy po porodzie też będzie taka leniwa i spokojna:D

Bo nasze Młode jest bardzo spokojne i wszyscy powtarzają, że po porodzie tez tak zostanie :)
Ja do huty mam kawałek bo jestem z Bieżanowa:-)
Poszukam, może jest tu u nas coś bliżej i może się skuszę po 38 tygodni :) A przynajmniej dobre to w smaku?:)

reklama
ooooo Margosia :-) jesteś z moich rejonów :-) hihiihihihi :-)

No to najbliższy zielarski to Limanowskiego - Kalwaryjska :-) chyba!
a w smaku kurcze jak zioła jakoś tak dziwnie nie umiem tego smaku opisać :-) ale da się wypić ;-)

A gdzie kupujecie te liście malin?

A przynajmniej dobre to w smaku?:)

zamawiałam przez aptekę internetową Dbam o Zdrowie i odbierałam we wskazanej przez siebie aptece (dużo ich jest w Krakowie, popatrzcie na stronie), jak pytałam w aptekach to jak na głupią się patrzyli, najcenniejsza była mina pani która uznała że coś pomyliłam i nie ma czegoś takiego a na następny dzień od niej odbierałam zamówione na stronie liście malin :)

Moim zdaniem nie szczególnie to smaczne ale ja długo je piłam bo najpierw 2 tyg przed porodem zaczełam (urodziłam 3 dni przed wyznaczonym terminem, obiektywnie bardzo szybko bo skurcze uznałam za prawdziwe około 20, w szpitalu byłam po północy, urodziłam po 7 godzinach w 20 minut) a potem dokańczałam opakowanie w trakcie karmienia-więc mi zbrzydły...

Do tego polecam łykać olej z wiesiołka w kapsułkach-wydaje mi się że dzięki niemu uniknęłam poporodowego wypadania włosów :tak:

Co do opinii lekarza to wtedy mój gin (szef z Kopernika) prowadzący powiedział-wierzy Pani w ludowe metody? proszę bardzo, na pewno nie zaszkodzi :-)
Teraz na pewno znowu będę "zagryzała" wiesiołek i popijała liśćmi malinowymi-ciekawa jestem co obecna lekarka na to powie.

ooooo Margosia :-) jesteś z moich rejonów :-) hihiihihihi :-)

No to najbliższy zielarski to Limanowskiego - Kalwaryjska :-) chyba!
a w smaku kurcze jak zioła jakoś tak dziwnie nie umiem tego smaku opisać :-) ale da się wypić ;-)

O :) Ciągnie swój do swego :)
Najważniejsze, ze da się wypić :)

Katerinka nie umiem połykać tabletek i kapsułek, taki mały defekt ;p ale chyba w syrop *spam* ma w składzie ten olej z wiesiołka :) To może na końcówkę się na niego przerzucę... :)
Skoro nie zaszkodzi a tylko może pomóc to dlaczego nie spróbować?

Ale się pusto ostatnio zrobiło na forum :)

Margosia ja też mam problem z połykaniem tabletek hahahahahha :tak:
w ciąży przeszłam szereg witamin i w końcu stanęło na pregnie+ bo są to małe kapsułki :-D
ooooo Katerinka dzięki za tego wiesiołka to może kupię sobie na wypadanie włosów bo teraz w ciąży fajnie mi się zabrały za siebie :-) i nie chciałabym żeby wypadły ...

witajcie dziewczyny :) po przebrnięciu przez wszystkie posty (wciągające jak co najmniej dobry kryminał) oficjalnie dołączam do Was z terminem na 25.04 :)

Ostatnia edycja:
w brzuszku od 31 tygodni mieszka kolejna forumowa dziewczynka... Zuzanna :)))

Ostatnia edycja:
reklama
Hhehehehehe :D same dziewuszki :-) ale dobrze dobrze :-)

Faktycznie od dwóch dni jakaś cisza na forum ... dziewczyny halo ?

Do góry