reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Wesolutka w takim razie pojde jutro i zobacze co mi lekarz powie, przy okazji zwiedze troszeczke bo nie bylam tam nigdy na tym wydziale :) zawsze to lepiej pozniej tak powrocic gdy juz wie sie co i gdzie :) zalezy mi tylko zeby sprawdzili z malutkim czy nic mu tam nie brakuje i wszystko dziala jak nalezy :)

reklama
misia moja corka chciala sie rodzic duzo wczesniej i przez to w szpitalu bylam a teraz jak juz moze to wygodnie sobie siedzi w brzuchu a ja czekam...takie te nasze dzieciaczki przekorne....

Aninek ja rowniez witam :) i tez jak bylam na ciuszkach to nie zdarzylo mi sie wyjsc z pustymi rękami, mozna duzo fajnych rzeczy spotkac za grosze :)

Oczekującaa wlasnie jak przegladalam wczesniejsze wątki to widzialam Twoje wpisy o tym, dobrze, ze przytrzymali wszystko i dalej malenstwo jest w brzuszku :) oj taaak, mojego jeszcze czka :p

misia najlepiej podejść między 8, a 13 i nie na izbę przyjęć tylko własnie na patologię. Ale jak chcesz jeszcze zwiedzić to w sumie obojętne gdzie podejdziesz to Cię pokierują ;-)

Dzięki dziewczyny na namiar na to darmowe USG na Ujastku w ramach ich warsztatów! Udało mi się tam zapisać mimo, że przekroczyłam już ten 30 tydzień. Jutro idę na 15-stą i mam nadzieję, że nie będą kręcić nosem, że ciąża trochę starsza :). .

A wiesz ze ja jutro tez ide na 15:00? hmm zastanawiam sie jak oni w takim razie umawiali i mam nadzieje ze nie bedzie mega tłoku i czekania 3 godzin :(
Znasz moze adres? Mi powiedziano ujastek 5B, ale zapomnialam sie zapytac gdzie potem mam sie udac :(. Moze wiesz na jakim sprzecie oni to usg robia i czy bedzie opcja otrzymania płytki? Jakoś nie zapytałam się o to jak tam dzwoniłam :(

Bombek a tak z ciekawości, powtarzalaś potem jeszcze usg, po tym połówkowym? Dobrze już wyszło? Ja mam nadzieje że tym razem odetchniesz z ulgą :)

Co do Bigi to ja też nie narzekam na asortyment :) i również grzebie bo cudeńka wygrzebać można :)

u mnie tez nic sie nie dzieje nowego. nawet dzisiaj gin powiedziala ze wszystko pozamykane wiec nie wygląda zebyc cos sie mialo zacząć dziać.
no nic, przenoszeniem i ewentualnym wywoływaniem zacznę się martwic za 2 tyg. póki co w sb kolejne ktg a w przyszlym tyg jeszcze usg..

Mam nadzieję, że będą w takim razie jakoś to sprawnie robili, bo muszę być po 16 w przedszkolu po córkę :).
Nie wiem jaki sprzęt i czy dadzą płytkę, generalnie to nie nastawiałabym się na to. Skoro są to warsztaty ultrasonograficzne, więc będą się szkolić i raczej będziemy po prostu jako obiekt do badania :).
Budynek 5B to taka przychodnia/ambulatorium stojąca równolegle do ulicy, ja chodziłam tam 5 lat temu na szkołę rodzenia.
Po połówkowym miałam jeszcze 2 usg na słabszym sprzęcie i lekarz mówił, że nie widzi pogorszenia i na to liczę.

reklama
Do góry