Girin - ja też z Huty i powiem Ci ,że ja na poczatku ciuchy w sklepach kupowałam i fortune to wyniosło - pokochałam H&M, ale że zaraz za rogiem mam wielki ciucholand na Złotej Jesieni to się tam wybrałam Jezuuuu jakie skarby tam znalazłam, kupowałam głownie ciuszki wyjściowe bo bieliźniane już miałam i doznałam szoku. Bombowe bluzy,swetry, spodnie kurteczki itp w okolicach 5 zł za szt. Mają tam zrobioną część wycenioną i na wagę na wycenionej wszystko ładnie na wieszaczkach... jak zobaczyłam, że wysypuje mi się już z koszyka postanowiłam wyjść
Co do mężów - jak mój zobaczył taką siatę to zapytał czy on o czymś nie wie i spodziewamy się bliźniaków??? Bo taka ilośc dla 1 synka to chyba za dużo heheeh Jezuu ale tak ciężko się oprzeć !!!
Co do Biga nigdy tam nie byłam, ale skoro tak zachwalacie to zrobie sobie spacer, wyszukałam że jeżeli chodzi o Hutę to znajdziemy go na osiedlu Strusia
Ps. aaa z okazji Walentynek moc buziaków dla naszych dzieciaczków w brzuszkach :-)
Co do mężów - jak mój zobaczył taką siatę to zapytał czy on o czymś nie wie i spodziewamy się bliźniaków??? Bo taka ilośc dla 1 synka to chyba za dużo heheeh Jezuu ale tak ciężko się oprzeć !!!
Co do Biga nigdy tam nie byłam, ale skoro tak zachwalacie to zrobie sobie spacer, wyszukałam że jeżeli chodzi o Hutę to znajdziemy go na osiedlu Strusia
Ps. aaa z okazji Walentynek moc buziaków dla naszych dzieciaczków w brzuszkach :-)