Oczekujacaa
Fanka BB :)
Hahaha jak słysze te negatywne opinie o patologii ciaży w żeromskim to się zastanawiam czy ja byłam w jakimś innym szpitalu...w dzień kiedy ja wychodziłam dali nam na sale dziewczyne która do porodu już miała być...miała robione KTG i zwijała się z bólu ale sama powiedziała że woli z nami gadać bo przynajmniej mniej odczuwa ból. A ruch jest naprawdę spory i często kobiety co przyjechały do porodu idą na patologie bo jeszcze mają czas pomimo tego że im się wydaje że to już...
No i szczerze jak mnie boli to wszystko mi jedno czy ktoś mnie obserwuje czy nie, bardzo chcę rodzić w żeromskim ze względu na personel...a jakby mi zależało na super warunkach, pojedynczych salach itp to bym poszła rodzić na ujastek albo do jakiejś prywatnej kliniki...
No i szczerze jak mnie boli to wszystko mi jedno czy ktoś mnie obserwuje czy nie, bardzo chcę rodzić w żeromskim ze względu na personel...a jakby mi zależało na super warunkach, pojedynczych salach itp to bym poszła rodzić na ujastek albo do jakiejś prywatnej kliniki...