reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Czesc dziewczyny, przeczytalam praktycznie cale forum i musze powiedziec ze bardzo sie ciesze ze tak duzo tutaj przydatnych informacji. Fajnie czytać jak rodzą sie kolejne zdrowe pociechy i tutaj gratuluje Ani jej Jagódki :happy2:.

Ja jestem prawie w 16 tyg, a wielki final przewidziany na 18 czerwca.
Jeszcze do wczoraj chciałam rodzić w Sz. Ujastek ale po wszystkim co przeczytałam już zdecydowałam ze jednak Żeromski to jest to :).

Ania, w wolnej chwili, napisz prosze jak sprawa znieczulenia wygladała, bede wdzieczna za wszystkie informacje dotyczace zzo, bo nie ukrywam ze ja z tych co panicznie boją się bólu i nie wyobrażam sobie porodu bez zzo. I jeszcze jedno, udało się bez nacinania?

reklama
Hej, a ja mam pytanie do tych co juz po porodzie albo wiedza poprostu....jesli chce zeby moj maz byl przy porodzie, jak jest z nim?czy musi miec cos szczegolnego np fartuch do porodu albo cokolwiek?

Z gory dziekuje za informacje

Witaj Kalita :)

2 ciężkie dni za nami ,... ale dziś już lepiej :-) wczoraj zrobiłam pierwsze pranie a dziś prasowanie i oczywiście kręgosłup mi odmawia współpracy .... NIE ŻAŁUJĘ że wzięłam się za to teraz :-)

Dokładnie Margosia :-) Również przyłączam się do noworocznych życzeń: cudownego i pełnego szczęścia Nowego Roku dla nas i dla naszych pociech, tych, co już na świecie i jeszcze w brzuszkach mam !

Wszystkiego dobrego w nadchodzącym roku, przede wszystkim szczęśliwych, szybkich i bezbolesnych porodów oraz zdrowych pociech, tych w brzuszku i tych co już poza brzuszkiem!

Cześć kalita, tez jestem w 16 tyg :) mam termin koło 16 czerwca, poprzednio rodzilam na ujastku, teraz poważnie przymierzam sie do Żeromskiego ale muszę sie upewnić co do zzo bo nie urodze bez tego :)

Katerinka to całkiem mozliwe ze wylądujemy o tym samym czasie na porodówce ;)
Ja jeszcze kilka dni temu tylko i wyłącznie Ujastek bralam pod uwagę, ale jak zaczełam czytać i dowiadywać się od doświadczonych koleżanek to jednak zdanie zmieniłam ;)

Podobnie jak u Ciebie, zzo jest dla mnie baaaardzo istotnym czynnikiem, tak więc czekam na wieści od Ani, bo ona na świeżo :).
Niestety wogule nie wiele wiem nt zzo :| a najgorsze w tym wszystkim to że z tego co wyczytałam po różnych forach, niewiele dziewczyn na znieczulenie sie wogule decyduje. Nie wiem czy boja się go, czy bardziej kwestia braku otrzymania zzo w spzitalu.

Trzymaj sie!

reklama
elak23, hihi to już ważna umiejętność. moja bratanica też tak robi od początku :)
Oczekujacaa wg moich informacji nie trzeba nic mieć :)
Kalita witaj na forum :)

Dziewczyny dla Was również Szczęśliwego Roku 2013, samych łatwych porodów i cudownych chwil z pociechami! :)

Do góry