reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Żeromskim

Mysza możesz napisać ile kosztuje w Żeromskim SR i o jakiej godzinie rozpoczynają się zajęcia?
Będę wdzięczna.

reklama
Mysza możesz napisać ile kosztuje w Żeromskim SR i o jakiej godzinie rozpoczynają się zajęcia?
Będę wdzięczna.

Są bezpłatne...ale strasznie ciężko z miejscami. Na te wrześniowe zajęcia to już od lipca nie było miejsca.
A co do godziny to nie pamiętam dokładnie...ale mam nr do nich więc przedzwonię w pierwszych dniach września żeby się zapytać.

Z tego co mi mówili to kolejne zaczynają się w listopadzie...a to już dla nas za późno ;-)

A ja byłam przekonana że wszystkie SR w Krakowie są płatne....a to się zdziwiłam:-D

Większość jest płatnych, ale właśnie w Żeromskim podobno jedna z najlepszych i bezpłatna...tylko straszne problemy z miejscami.
Chcesz to mogę podać Ci nr to sobie do nich przedzwoń, ale ja jak dzwoniłam w lipcu to już miejsc nie było...i wątpię czy się coś zwolniło, bo nawet listy rezerwowe długie.

Mysza84 dzięki, ale dla mnie ważna jest godzina i dni, a jak takie obłożenie to wątpię żeby po pierwsze było jeszcze miejsce, a po drugie że mi będzie dzień i godzina pasować.
Najwyżej pójdziemy do prywatnej i już.

To na pewno zajęcia są w poniedziałki...albo o 16 albo o 17.
Obłożenie duże i raczej na miejsca bym nie liczyła.
Moja znajoma chodziła do SR w Herbewie i średnio zadowolona.

Większość jest płatnych, ale właśnie w Żeromskim podobno jedna z najlepszych i bezpłatna...tylko straszne problemy z miejscami.
Chcesz to mogę podać Ci nr to sobie do nich przedzwoń, ale ja jak dzwoniłam w lipcu to już miejsc nie było...i wątpię czy się coś zwolniło, bo nawet listy rezerwowe długie.

Mysza według Twojego doświadczenia, w którym tygodniu najlepiej się zainteresować SR w Żeromskim, żeby się załapać na listę? pozdrawiam.

Mysza według Twojego doświadczenia, w którym tygodniu najlepiej się zainteresować SR w Żeromskim, żeby się załapać na listę? pozdrawiam.

Mnie się wydaje że najlepiej jak już się zainteresujesz terminami...bo nie ma na co czekać. Ja tak czekałam i później miałam duże problemy żeby się dostać...a zaczęłam w 24tc...i już nie było miejsc.
Więc zadzwoń i się dowiedz. Wiem że teraz zaczyna się SR we wrześniu, a później w listopadzie...idąc tym tropem to pewnie nowa edycja będzie w styczniu i kolejna w marcu...choć to nie reguła tylko jakoś tak sobie wyedukowałam.
Zadzwoń i się dowiedz... nr znajdziesz w necie a jak nie to Ci jutro napiszę, bo jest w jakijś gazecie podany.

Ja rodziłam w styczniu,ale nie przypominam sobie żebym cos podpisywała odnośnie szczepień,na pewno nic nie podpisywałam.
A ubranka lepiej mieć własne,ja nie miałam na początku bo mówili że nie trzeba,ale jak zobaczyłam jak mi dziecko ubrali to aż płakać się chciało na rączki ubrali skarpety jedna inna druga inna i jakieś bardzo stare,śpioszki za małe bez guzika,nie mieli kaftanika ani żadnej bluzeczki na guziczki i męczyli dziecko ubierając mu przez główke za ciasny sweterek straszne to było no i jeszcze jak dziecko ulewa często to nie można doprosić sie o ubranko na zmianę także ubranek zabierzcie swoje:)

reklama
ja chodzilam na SR w Zeromskim przy pierwszej ciazy, wtedy bylo nas ponad 50. polceam swietna szkola no i polozne super odpowiedza na kazde pytanie no i na zajeciach pokazana jest porodowka wiec mozna okukac.

Do góry