reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porod w szpitalu Ujastek

reklama
adula87 gratulacje :) i zazdroscimy ;)
ponawiam tez pytanie skoro jestes tam od soboty, to moze orientujesz sie czy jest tam kaplica i czy pojawia sie na oddzialach ksiadz? pytam, bo zalezy mi na ochrzczeniu dzieciaczka jeszcze w szpitalu.

i jeszcze Wam powiem, ze na jednym usg wyszlo mi, ze na 80% bedzie chlopak, a przedwczoraj na polowkowym, ze na 70% dziewczynka.... miala ktoras z Was takie rozbieznosci?

adula87 gratulacje :) i zazdroscimy ;)
ponawiam tez pytanie skoro jestes tam od soboty, to moze orientujesz sie czy jest tam kaplica i czy pojawia sie na oddzialach ksiadz? pytam, bo zalezy mi na ochrzczeniu dzieciaczka jeszcze w szpitalu.

i jeszcze Wam powiem, ze na jednym usg wyszlo mi, ze na 80% bedzie chlopak, a przedwczoraj na polowkowym, ze na 70% dziewczynka.... miala ktoras z Was takie rozbieznosci?

będąc na oddziale widziałam na korytarzu strzałkę z napisem "kaplica", nie wiem czy idąc jej śladem faktycznie dojdzie się do właściwego celu :) księdza nie widziałam...

hej. ja urodzilam w środę. po dniu odpoczynku od oksy podłączyli mi w środę, miałam takie same skurcze jak w poniedziałek czyli niewielkie, położna kazało mi cały czas chodzić po korytarzu, po jakimś czasie zbadała mnie i w tym momencie odeszły mi wody no i się zaczęło. skurcze coraz mocniejsze, minęło 30 minut i już miałam ochotę przeć, mialam pełne rozwarcie i na porodówkę. poród szybki, z 15 minut, kilka parć i już się urodził. waży 3,5 kg, 55 cm, urodziłam o 11.30 w środę, dziś już wyszłam. fajny ten szpital, polecam. niektóre pielęgniarki mają swoje humory, ale ogólnie są fajni specjaliści i jak ma się problem z karmieniem czy czymś to można liczyć na pomoc

Katerinka_2 dziekuje bardzo, czyli jednak jest jakies swiatelko w tunelu :) bo juz sie obawialam, ze ten chrzest w Ujastku absolutnie sie nie uda.

oszczytko gratulacje :)

agatris jestem w ciąży o tydzień niżej niż ty, może się spotkamy na Ujastku :D

Oszczytko - SUPER WIEŚĆI - gratuluję :-):-):-) jak szybko i sprawnie no i już z dzidziusiem w domku

CzyKrotka jest tam kaplica, chodziłam pod nią na spacery :) Ksiądz też podobno chodzi, bo na kaplicy są wywieszone godziny, w których to robi, jednak ja też go nie widziałam :) Ale zawsze możesz zapytać tam położnych jak to wygląda, na pewno udzielą Ci informacji :)

I oczywiście gratuluję wszystkim dziewczynom szczęśliwych rozwiązań i witam w gronie MAM :)))

ank83 dziekuje za info :)
jak bede na dniach otwartych, to dopytam o szczegoly, moze od razu uda mi sie dorwac ksiedza

reklama
Agatris a kto u Ciebie pod serduchem mieszka???
u nas ma być synek :D i też mi się ciągnie i ciągnie...
mogłyby już być święta :D
mój gin coś ostatnio mówił, że bardzo możliwe że 2 tyg. przed terminem bąbelek bedzie z nami :] ciekawe ciekawe...to zawsze 2 tygodnie czekania mniej heheh

Do góry