reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Porod w szpitalu Ujastek

reklama
jeśli jest wśród czytających jakaś dziewczyna rodząca w ciągu ostatnich 2 tygodni niech się ujawni i opisze swoje wrażenia, ostatnio nikt się nie odzywał, a przecież na Ujastku co chwile poród.

Przy okazji - jest tu ktoś kto ma termin koło 14.10 i wybiera się na Ujastek?

Witam, ja mam na 14 X wg OM i zamierzam rodzić w Ujastku.
Chodzę do Juszczyka na Kobierzyńską :)

Nie bardzo zrozumialam jak jest z tym WiFi? Jest na patologii, a na poporodowych salach nie ma?
Wizytę mam 20 IX, więc dopytam lekarza, ale może ktoś mi wcześniej odpowie?

Ostatnia edycja:
Witam, ja mam na 14 X wg OM i zamierzam rodzić w Ujastku.
Chodzę do Juszczyka na Kobierzyńską :)

Nie bardzo zrozumialam jak jest z tym WiFi? Jest na patologii, a na poporodowych salach nie ma?
Wizytę mam 20 IX, więc dopytam lekarza, ale może ktoś mi wcześniej odpowie?

ja niestety nie wiem...
A jak sie nic nie zmieni zawitam 14.10 ;)

Generalnie w Ujastku jest sieć tylko na patologii łapie bez problemu, a w poporowdowych nie wszystkich jest dobry sygnał... Moja koleżanka leżała na sali 124 i nie mogła się połączyć.

Witajcie, jestem w 35 tyg termin mam na 16 paź. Przeczytałam Was od deski do deski i chcę bardzo podziękować że mogłam poczytać o porodzie na Ujastek. Moja dzidzia jest nadal ułożona w poprzek i narazie nie wiem jaki będę mieć poród,Chodzę do dr Jaworowskiego, jestem z niego zadowolona. Ogólnie to odliczam dni bo strasznie mnie boli krocze dół brzucha i mam problemy ze spaniem, chodzeniem, siedzeniem...chyba ze wszystkim:szok: Pozdrawiam i zyczę wszystkiego dobrego:)

Cześć. Ja mam termin porodu na 26 września:) więc już bliżej niż dalej. Powiem szczerze, że troszkę jestem juz zmęczona i chyba chciała bym już urodzić ale z drugiej strony niech sobie maluszek jeszcze tam siedzi w brzuszku. Jeśli tylko coś zacznie się dziać to na pewno napisze. A swoje wrażenia po porodzie postaram się opisać, może to komuś w czymś pomoże albo coś wyjaśni. Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie.

reklama
Do góry