reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Porod w szpitalu Ujastek

reklama
jeśli jest wśród czytających jakaś dziewczyna rodząca w ciągu ostatnich 2 tygodni niech się ujawni i opisze swoje wrażenia, ostatnio nikt się nie odzywał, a przecież na Ujastku co chwile poród.

Przy okazji - jest tu ktoś kto ma termin koło 14.10 i wybiera się na Ujastek?

Witam, ja mam na 14 X wg OM i zamierzam rodzić w Ujastku.
Chodzę do Juszczyka na Kobierzyńską :)

Nie bardzo zrozumialam jak jest z tym WiFi? Jest na patologii, a na poporodowych salach nie ma?
Wizytę mam 20 IX, więc dopytam lekarza, ale może ktoś mi wcześniej odpowie?

Ostatnia edycja:
Witam, ja mam na 14 X wg OM i zamierzam rodzić w Ujastku.
Chodzę do Juszczyka na Kobierzyńską :)

Nie bardzo zrozumialam jak jest z tym WiFi? Jest na patologii, a na poporodowych salach nie ma?
Wizytę mam 20 IX, więc dopytam lekarza, ale może ktoś mi wcześniej odpowie?

ja niestety nie wiem...
A jak sie nic nie zmieni zawitam 14.10 ;)

Generalnie w Ujastku jest sieć tylko na patologii łapie bez problemu, a w poporowdowych nie wszystkich jest dobry sygnał... Moja koleżanka leżała na sali 124 i nie mogła się połączyć.

Witajcie, jestem w 35 tyg termin mam na 16 paź. Przeczytałam Was od deski do deski i chcę bardzo podziękować że mogłam poczytać o porodzie na Ujastek. Moja dzidzia jest nadal ułożona w poprzek i narazie nie wiem jaki będę mieć poród,Chodzę do dr Jaworowskiego, jestem z niego zadowolona. Ogólnie to odliczam dni bo strasznie mnie boli krocze dół brzucha i mam problemy ze spaniem, chodzeniem, siedzeniem...chyba ze wszystkim:szok: Pozdrawiam i zyczę wszystkiego dobrego:)

Cześć. Ja mam termin porodu na 26 września:) więc już bliżej niż dalej. Powiem szczerze, że troszkę jestem juz zmęczona i chyba chciała bym już urodzić ale z drugiej strony niech sobie maluszek jeszcze tam siedzi w brzuszku. Jeśli tylko coś zacznie się dziać to na pewno napisze. A swoje wrażenia po porodzie postaram się opisać, może to komuś w czymś pomoże albo coś wyjaśni. Pozdrawiam wszystkie obecne i przyszłe mamusie.

reklama
Do góry