Doloreska
Początkująca w BB
Dziewczyny, czy podczas porodu sn można coś zjeść? Mam na myśli I fazę...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam moje drogie forumowiczki Zwracam się do mam, które w ostatnim okresie urodziły dzieciaczki na Ujastku, otóż czy dalej się stosuje lewatywę przed porodem ?? Antosię rodziłam tam prawie 4 lata temu i niestety lewatywę mi podano. Następny dzidziuś pojawi się prawdopodobnie w czerwcu, jeszcze trochę czasu zostało, ale przyznam, że chciałabym wiedzieć czy taka praktyka dalej jest tak stosowana Temat nieprzyjemny ale myślę, że istotny dla psychicznego nastawienia
Z tego co się orientuję to robią lewatywę na życzenie i trzeba mieć własną. Ja sobie kupiłam i jeździ w torbie. Komfort w trakcie porodu to jedno, ale po porodzie myślę że łatwiej jest przetrwać te pierwsze dni kiedy w toalecie jest trudno ;-)