reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poród w Holandii 2011

co Wy tak wszystkie o tym C&A? co tam dzis bylo? przechodzilam obok, szkoda ze nie wstapilam.. nie bardzo lubie tam zakupy dla siebie, bo mam wrazenie, ze te ubrania to dla starszych kobitek sa.. ale dzieciece maja fajne.

wiecie, mam jakies takie wrazenie, intuicje, czy jakby to nazwac, ze wlasnie Astrid urodzila...

reklama
Sencilla dziekuje bardzo za zaliczenie mnie do grona starszych kobitek , ja tam w C&A lubie letnie ciuszki, super dlugie sukienki , kombinezony , tuniki ,nie dla mnie jakies Cool Cat-y czy inna odziez mlodziezowa. Chociaz ciuchow mam podobno duzo, a jakos zawsze czuje pewien niedosyt.

Ja tez natomiast mysle,ze Astrid jest juz po i cieszy sie mala Majka w ramionach... Szkoda , ze nie ma mobilnego internetu :p chyba ze do niej zadzwonimy, zaraz sie znajdzie numer z tej sofii , poprosi sie o pania taka i taka i pogadamy :D

Ostatnia edycja:
haha Ayni, a ja przeczytalam, ze napisalas "zaraz znajdzie sie jej numer sofi" hahahaha i zaczelam sie glowic gdzie mozna taki numer znalezd buhahaha ale ze mnie blondynka :-D

Ayni, ja najbardziej lubie sie zakupic w H&M i w steps. Najchetniej wybralabym tylko steps, ale wtedy bym zbankrutowala :no:

Sencilla jak to co w c&a , wyprzedaze !! hehehe
przywlekłam jedną taszke z ciuszkami :) i jak mało zapłaciłam , to lubie ;)

kiedyś też cos kupowałam w c&a dla siebie ale ostatnimi czasy nic znalesc nie umiem :( w h&m to tylko bielizne lubie kupować, te ciuchy takie szmatławe mi sie zawsze wydawają ;)
new yorkera lubie chodz nie zawsze jest tam szał, ostatnio najbardziej polubiłam tally weijl czy jak to sie pisze, uwielbiam tam spodnie kupować :) aaa i vero moda tez ;)

Astrid czekamy na wieście :)

A u mnie z holenderskich pomiarów wyszło, że dopiero teraz mały ma 2 kg i nawet jest kilka dni mniejszy niż 33 tydzień. Dlaczego tu jakoś inaczej liczą te tygodnie niż w Polsce? Jak wpisuję dane ostatniej @ to wychodzi mi, że zaczęłam dzisiaj 34 tydzień a tu wyszło 33 :)

Ja jakos H&M nie lubie, jakos tych ciuchow pozostawia wiele do zyczenia, jeszcze maja taki zapach jak z hurtowej produkcji , cos Indie / Chiny , w C&A mi tak nie smierdzi.

Uwielbiam za to TOP SHOP, marka z UK , ale maja sklep w Rotterdamie, w Bergen op zoom nie ma :/
czasem znajde cos oryginalnego w DIDI ale tez mnie ceny odstraszaja. Ale generalnie jak chodze po sklepach to nie patrze na sieci tylko po prostu biore co mi sie podoba o ile w miare rozsadna cena i dobry material, bo niecierpie kupowac szmatek.

reklama
I jak i jak? Jakies wiesci od Astrid????
Rrretyyyy jak ja bym chciala juz byc po drugiej stronie barykady :D

C&A nie cierpie...nie moj styl. Tam to kupuje tylko dzieciece i mezowskie spodnie :D

Do góry