reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Iskierka no to jak chcesz dzwonic do poloznej ze masz skurcze co 20 minut jak nie bedziesz ich liczyc ? same sie nie policza:-D
No ale rozróżnisz chyba skurcze co 2h od tych co 20 minut???? Ja sie zresztą n ie stresuje, bo zegarki na ścianach mam chyba w każdym pomieszczeniu w domu:-) No oprócz łazienki, ale tam tez chyba będe musiala zamontowac, bo moja corka kąpie sie godzinami....:baffled:

reklama
Astrid ktoś to mówił, że urodzisz w czwartek i widzę, że tak chyba będzie heheh :) SUper! Trzymam kciuki :)

a co do leżenia w ciąży. WIem, że jak leżałam na jednym z boków/ już nie pamiętam który/ to Miśce tętno się zmniejszało do 90. Dlatego albo leżałam na plecach albo na drugim boku bo wtedy było ok. A, że leżałam 2tyg na patologii i codziennie miałam ktg 3razy to wiedziałam jak leżeć żeby Małej było dobrze :)

Helou Helou!

Astrid
ale emocje ;) trzymam mocno kciuki,zeby wszystko poszlo sprawnie, szybko i tak jak to sobie wyobrazalas!

Dzieki dziewczyny za gratulacje, Jestesmy przeszczesliwi :) i rzeczywiscie na watku same dziewczynki ( dwoch chlopakow sie szykuje, tak? )

Mgd
dzieki za linki! Chyba jednak zdecyduje sie na ergonomiczne Tula, a chuste mozliwe,ze kupie od znajomej w Belgii- ale linki w razie co - bardzo przydatne ;)

Wczoraj oszalalam w C&A...:-p maz mi niedlugo da bana na zakupy. Przytargalam cala torbe ciuchow, kocykow itp...ale trzeba bylo korzystac z tak duzej przeceny jaka byla wczoraj :) co prawda stalam w kolejce GODZINE :wściekła/y:ale bylo warto :)

Na 14 do poloznej. Mialam wizyte w dzien USG,ale z wrazenia zapomnialam!:-D

Madziula85 jest przez caly tydzien, ale nie wiem kiedy sie dokladnie zaczela....

wczoraj od 17-21 byla dodatkowa promocja na ciuchy ze stickerami czyli mozna bylo kupic ze znizka 43,75 %, 62,50% i 55 % . Pisalam o tym kilka dni temu na watku ;)

Damesyyy.... wody mi właśnie odejszły. Śpię sobię i myślałam, że się posikałam, patrzę (cojapacze :szok:), a tu woda w kolorze lekka czerwień. Zadzwoniłam do położnej, kazała czekać na skurcze. Mąż już w drodze do domu :rofl2:.

O ja Ciebie , to ja tu spie a Astrid wlasnie rodzi, no nieeeee, ale hardcore, teraz to moze juz po wszystkim , i ze jeszcze sie Strudzi na zarciki zebralo hihihi . No to maz za duzo nie popracowal dzisiaj, pewnie dopiero co do pracy wyjechal hahaha no no wykrakalysmy Majke wczoraj tymi opowiesciami o skurczach . Juz sie nie moge doczekac az napisze do nas, ze wszystko ok. Kurde tyle , ze Astrid w geboortecentrum chyba 4 dni zostanie, tak wspominala,...

Yokasta - ty dobrze, ze mi przypomnialas, ja mam jutro afspraak, a zapomnialabym na smierc, wlasnie spojrzalam na kalendarz na komputerze, bo juz sie balam , ze przeoczylam :)

Ach , te wyprzedarze, zawsze kiedy na koncie mam wyliczone brrrrr.... uwielbiam robic zakupy w C&A i tez pewnie bym przytachala jakas wielka torbe.

MGD dzien dobry :) jak sie czujecie ?

Ach , te wyprzedarze, zawsze kiedy na koncie mam wyliczone brrrrr.... uwielbiam robic zakupy w C&A i tez pewnie bym przytachala jakas wielka torbe.
Ja też tak mam....
Na dodatek byłam dziś w Hemie po odbiór zamówienia (staniki do karmienia i takie tam) i C&A mialam w zasięgu wzroku... No i nie wlazłam tam :crazy:

reklama
ja dzis tez na centrum bylam, ale w pracy :-D no i nie wstapilam do C&A:confused2:,bo wracajac zahaczylam tylko o etosa po mleko dla malego i o chinczykow, po bami. na c&a juz mi nie starczylo checi jak wracalam do domu po pracy :rofl2: zreszta ja mam juz wsio dla malego to i tak bym nakupila niepotrzebnych rzeczy haha :D widzialam tam ostatnio fajny komplet dla chlopca, w sumie 3 komplety. Stroj zolwia, stroj marynarza i stroj pirata :D musze pokupowac mu pare takich wdzianek, bo czeka nas pare imprez urodzinowych u kolegow Tomka i przewaznie dzieciaki sie przebieraja, a wiecznie w supermenie nie moze latac haha :-D

Do góry