reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

Ja na szczęście mam zmywarkę, ale coraz ciężej mi chodzić, schylac się...
Gotuję na raty, sprzątam na raty.
W nocy mam problemy zeby się obrócić z boku na bok, a czasami mnie bol chwyta, jakby mi ktoś jajnik skręcał...

reklama
Mnie tam nic nie boli ani nie strzyka. Tylko wiem, że nie wolno mi szaleć i przesadzać. Dzisiaj znajomy zaproponował mi wyjście jutro na targ z jego synkiem. Targ jest trochę daleko i gdyby nie to, że u mnie to kwestia dni, to bym polazła. W ogóle Majka ciągle się kręci i mi gmera w okolicach pęcherza moczowego. Przez to muszę ciągle łazić siku i się nie wysypiam w nocy.

To tak jak ja:) wszystko robie na raty... ciezko mi cokolwiek ostatnio zrobic...
mnie lapia skurcze co jakis czas i rece mi ouchna, czego sie wogole nie spodziewalam, bardziej stawialam na nogi bo mam straszne zylaki a tu narazie spokoj:)
O schylniu to juz nawet nie wspomne, o spaniu tez:/
zadna pozycja mi nie odpowiada, i wszystko mnie drazni i ciagle bym tylko ryczala...

No to sie pozaliłam troche:sorry2:

Astrid to masz szczescie:)
oszczedzaj sie juz teraz i zbieraj powoli sily na ta godzine ''0'':p

Ayni dziekowac, dziekowac :D jak nie pomyle pociagow i wszystko pojdzie SI to bede kolo 22 w domu, takze zawitam tu do was i opowiem czy perony mi sie nie pomylily haha;-)

Dzien dobry :)

Zastrzelcie mnie...spanie to jakis koszmar! Zasnelam o 5(!!!)

Jak tam sobotnie humory??!

Nie dobrze nie dobrze :( zmeczona jestem ale juz nie mam pomyslow co to zrobic zeby spac...

A Ty obywatelko juz moglabys sie rozsypac ;)

mOrgeeen !

A u nas humory dopisuja , jak najbardziej, ale obudzilam sie na takim glodzie, jakbym ze dwa dni nie jadla. Poszli do sklepu, szpary i polskiego , zjadla buleczke z ziarnami i paprykarzem :D herbatke zagrylzla Grzeskiem orzechowym i od razu jakos sie dobrze czuje :D M wyslalam do miasta po mule czy malze jak kto woli a ja sama zamierzam nieco netjes maken bo w babyroomie jak zwykle pranie lezy :/ lazienka tez na mnie spoglada blagajacym wzrokiem wiec zaraz zakasam rekawy.

Ladne sloneczko, troszke wieje, nie ma zaru z nieba, wiec piekny dzien dziewczeta. Rzucam mieszanka krawkowska w brzuszki
:-)

Ach patrzcie co wygrzebalam w sieci : http://www.shirtcity.nl/moederschap-t-shirts?gclid=CPnpvPzOr7ACFUUhtAodxjNnWg

chyba sobie sprawie takiego t-shirta na lato :)

Ostatnia edycja:
Jol jol :D

Z ta mieszanka to z daleka ode mnie :D jestem na detoxie slodyczowym ;)

Koszulki faajne. Ale na "zewnatrz" bym mie zalozyla ;) i tak mi brzuch sterczy,nie musza sie ludzie dodatkowo na mnie wgapiac zeby przeczytac co tam jest napisane :D

Malze powiadasz??? A mi doktorek odradzal,tak samo krewetek...

reklama
Fajne te koszulki, ja bym chetnie wyszła z takim nadrukiem ale juz nic porodowego nie kupuje bo sie nie opłaca:)

dziewczyny, a czy u nas w Nl sa takie lancuszki plastikowe co sie przypina na klamerke do kaftanika ze jak dziecko wypusci smoczek z buzi to on sobie bedzie dyndał a nie spadnie??? dzisiaj widzialam i sie zastanawialam czy kupowac...

Do góry