reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poród w Holandii 2011

No i odebralam rzeczy z Kruidvat. Okazalo sie ze trzeba samemu sie tam zglosic,bo zadnego maila nie wysylaja ;)
Ja dostalam maila z mozliwościa wydrukowan ia sobie zdjęć artykułów, ktore sa w tej torbie. Poszlam do sklepu z ta kartka i poslali mnie między pólki... Torbę otrzymalam przy kasie i finito:-D

reklama
Ayni zrobione :) duży ten Twój kocio:-)

Mgd i Madziula dzięki za info, w takim razie na wizycie od razu spytam kiedy będą mi robić jeszcze te badania a nie czy w ogóle, praktyczne podejście do sprawy:-)

karola pakiet z baby dump niestety trzeba odebrac osobiscie.. najblizszy baby dump mamy chyba w roelofarendsveen (czy jakos tak..), ja bylam tylko tam..

Ayni czym ta baba karmi Twojego kota? chrupkami? :-D

Dostaniesz w ciry :p zadna baba, moj wlasny maz podaje mu cheetosy serowe kot siedzi na moich kolanach :p
Moj kot zjadl wczoraj nawet dupke z marchewki, ale nie surowej ;p generalnie lubi tez lody i jogurty.

Kallie dziekuje slicznie i wszystkim co zaglosowali na mojego futrzaka z krzaka , jestescie super !

Ayni :szok: to Twoj maz ma taki glos?? Ja myslalam, ze to jakas kobieta mowi:-D sorrki:shocked2:
mam nadzieje, ze sie nie gniewasz ;*

Ostatnia edycja:
Ayni zaglosowane:)
Fajny futrzak:)

Kallie ja mialam w 11 tyg robione badania(krew az 5 fiolek i mdlalam:))
i teraz w 32 mi badali zelazo i cukier.
Z tego co wiem to juz wiecej nic mi nie beda robic,.

Moje dziecko chyba poczulo ze dzisiaj Dzien Dziecka i tak sie rozszalalo ze :szok:
pospacerowalam dzisiaj dosc sporo i juz mi to niestety nie sluzy:(
zaraz mnie wszystko boli...
a szczegolnie krocze...:(
Was tez boli czy tylko ja jakas inna jestem:p

The HAGUE, nie no co ty, tylko drukuje Twoje zdjecia i wyruszam jutro z rana na dworzec do Hagi was odszukac :p No on ma taki glos jak mowi to kotka to podnosi glos i stara sie mowic "slodko" jak do dziecka :-D ale powiem mu jak wroci z pracy jaja, razem skonstruujemy bombe , ha! :-) baw sie dobrze, kurka caly dzien w pociagu :D fajnie tak, wycieczka!!

bernadettka dziekuje slicznie ;) kotek macha ogonkiem do Ciebie
dobranoc brzuchatki &matki :)

reklama
Iskierka a jak sie wogole czujesz?
miedzy nami tylko jeden dzien roznicy:)

Ja to z dnia na dzien coz bardziej zmeczona jestem, czasami nawet naczyn nie oge pozmywac tak mnie kregoslup boli...;(

Do góry