Iskierka71
Fanka BB :)
Dziękuje za uznanie - zaczerwienilam sięISKIERKA wooow! Jak pieknie! Sie malutkiej bedzie smacznie spalo
Pojazd tez extra. Co to??
Wózek to X-TRALL kupiony w Polsce na Allegro - link
Iskierka śliczny kącik dla malutkiej udało Ci się stworzyć, gratulacje :-)
I tak chciałam spytać Was może o jakieś opinie o wózkach,czy nowy - używany, stąd czy z Polski i w ogóle jakieś propozycje np takie komplety 3w1 czy lepiej coś innego?
Dziękuję.Bo z pl to chyba podobnie by mnie to wyniosło jakbym zamawiała i potem koszt transportu jeszcze. A macie jakieś typy albo opinie znajomych na wózki które w miarę fajne i praktyczne?
Co do wózka, to może ja się wypowiem, bo mialam straszny dylemat. Tutaj nowe wózki kosztują od 300€ wzwyż. Zależało mi na nowym, bo... każde z moich starszych dzieci mialo nowy wozek. Corce zafundowala babcia (czyli teściowa), synowi zafundowala chrzestna. Teraz też chcialam kupic nowy, tym bardxziej ze i łóżeczko i wanienke mam używaną.
Znalazłam przez internet jakąś promocję na wozki - link - ale sie wachałam.
Wypytywalam dziewczyny tu na forum o wozki itp. Chcialam kupic jeden, ale wielofunkcyjny, czyli gondola, spacerowka, fotelik, torba...
W koncu ktos podsunął mi to allegro i w tym samym czasie babcia, czyli moja mama powiedziala, że oni z tatą dadzą mi 300€ na wozek i mam sobie kupic taki jaki chcę.
Przeliczylam ten wózek na allegro i wyszedł nawet taniej niz te 300€ i to z wysyłką do Holandii...
Ten sprzedawca ma opcje wysyłki do Holandii - do ceny wozka trzeba doliczyć 150zł, czyli 950+150=1100, a przy cenie za euro ponad 4,30, to 300€ wychodzi 1290zl.....
Można sobie wybrac kolor, a jak wygląda sam wózek to widac na fotkach - przednie kolka skrętne i z mozliwoscią blokady, hamulec przy tylnych kólkach, kolka pompowane, wszystkie elementy mozna zamontować bardzo latwo i w dodatku przodem lub tylem do kierunku jazdy, regulowana rączka kierownicy, torba na akcesoria, koszyk na zakupy, moskitiera, folia przeciwdeszczowa i pokrowce na nozki do wszystkich trzech czesci....
Caly stelaż jest skladany i nadzwyczaj lekki