reklama
Astrid1987
Mama Tygrysica z Księżyca
A jaka jest opłata kraamazorg, myślałam, że jej wizyty są darmowe.
A czy trzeba ją brać? bo szczerze to jak dużo by się płaciło to szkoda pieniędzy
Ja nie biorę do domu, bo rodzę w hotelu położniczym, gdzie spędzam 5 dni i mam taką usługę na miejscu. Tak mi przynajmniej mówili.
mgd - tygrysek też może być, tak czy owak, jestem w paski
bernadetkka
Fanka BB :)
Ja mam rozrzeszony pakiet ubezpieczeniowy i pokrywaja mi tylko 15 godz. kraamzorg
za reszte musze sama zaplacic:/ wlasnie okolo 4 euro za godzine.
Znajoma urodzila blizniaki i nie brala kraamzorg takze nie jest obowiazkowa i dala rade, co maja zbadac to zbadaj polozne
za reszte musze sama zaplacic:/ wlasnie okolo 4 euro za godzine.
Znajoma urodzila blizniaki i nie brala kraamzorg takze nie jest obowiazkowa i dala rade, co maja zbadac to zbadaj polozne
Astrid1987
Ach jak ja nie moge odzalowac ze u nas takiego hotelu niet
Ja mam pasiasty posladek
Czyli masz tygrysią pupę
Kallie
Iskierka śliczny kącik dla malutkiej udało Ci się stworzyć, gratulacje :-)
I tak chciałam spytać Was może o jakieś opinie o wózkach,czy nowy - używany, stąd czy z Polski i w ogóle jakieś propozycje np takie komplety 3w1 czy lepiej coś innego?
I tak chciałam spytać Was może o jakieś opinie o wózkach,czy nowy - używany, stąd czy z Polski i w ogóle jakieś propozycje np takie komplety 3w1 czy lepiej coś innego?
bernadetkka
Mgd masz racje
ja to moge powiedziec ze jestem zylasta;p na calych nogach:/
Kallie ja to nic nie moge powiedzec o wózkach bo u nas ma babcia kupic wiec nawet niewiem bardzo jaki bedzie zdaje sie na gust tesciowej
Czesto mozna znajsc mało zniszczone na marktplaats i za calkiem przystepna cene
to zalezy jakie kto ma upodobania
ja to moge powiedziec ze jestem zylasta;p na calych nogach:/
Kallie ja to nic nie moge powiedzec o wózkach bo u nas ma babcia kupic wiec nawet niewiem bardzo jaki bedzie zdaje sie na gust tesciowej
Czesto mozna znajsc mało zniszczone na marktplaats i za calkiem przystepna cene
to zalezy jakie kto ma upodobania
Ostatnia edycja:
Astrid1987
U nas moi rodzice się zdeklarowali, że przyjadą i razem wybierzemy wózek. Szczerze, to ja najchętniej chciałabym 3w1 i to używany.
reklama
bernadetkka
Wozki sa drogie a jesli sie znajdzie uzywany w dobrym stanie to po co przepłcac?