Nawrzeszczalam, ze klamiesz?? chyba sobie zartujesz, nic takiego nie napisalam!! Nie wymyslaj nic sobie, bo sobie to wypraszam. Rozumiesz? Udowodnij mi to cytujac moj post w ktorym zarzuca Ci klamstwo!
Co do szacunku do innych, to nie Twoj interes, czy go mam, czy nie, nikt nie bedzie mi mowil kogo i co oraz za co mam szanowac. Szanuje sobie co chce i kiedy chce.
Co do megawatka - ignoruje jej posty? napisalam jej, ze zycze powodzenia. Niestety lekarzem nie jestem i diagnozy nie postawie zadnej, a chcialabym moc powiedziec, ze to bylo tylko zle zrzadzenie losu i tym razem napewno uda jej sie zajsc w ciaze, donosic ja spokojnie i urodzic sliczne, zdrowe dziecko. Ale nie moge, wiec co mam jeszcze napisac????????????
Ja tam nigdzie krytykowania polskosci nie odczulam
, moze Ty tak to widzisz, ale ja nie, wiec nie narzucaj mi po raz kolejny swojego zdania, najpierw szacunek, a teraz krytykowanie czegos... ;/
I wcale nie bywam tu rzadko, bo jestem codziennie, ale nie zawsze mi sie chce odpisywac, pozatym mam dziecko miesieczne, wiec nie zawsze tez mam czas na stukanie w klawiature i odpisywanie na kazdy post.
No a skoro jestes szczesciara bo masz cudownego synka, to ciesz sie tym i pokaz nam to szczescie a nie wieczne powtorki, wybacz ale znam to juz na pamiec.