reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

SENSILLA dziekuje za upomnienie. Przyjmuje z pokora i przepraszam jesli Cie urazilam albo przekroczylam granice dobrego smaku.
Na swoja obrone mam tylko jedno. Nie nazwalam Ani Hitlerem,zauwazylam ze zaistniale "rzady zakrawaja na hitleryzm".

I jak najbardziej jestem za skasowaniem calej tej dyskusji.

reklama
Aha, jeszcze jedno.
Nie zabraniamy Wam tworzenia nowych watkow. Mozecie zostac przy watku pogaduszkowym ciezarowek, pisze to ani zlosliwie, ani nijak. Skoro macie takie prawo, to prosze bardzo. Bedziecie wybierac moderatora na ten watek?

Aha, jeszcze jedno :)

Zrozumialam, ze mamy sie nie "wtracac" do Porodu w holandii, tak?
Bo wczoraj dostalam wiadomosc na priva, abym "cos zrobila" z tym, co sie dzialo na Porodzie. A dzis czytam, ze "mamy sie nie wtracac". wiec jak jest?

SENSILLA kochana... Cala awantura nie jest o "wtracanie sie do watku porodu" ale o najazd na Iskierke za stworzenie nowego watku...

MGD, rozumiem. juz kazdy wszystko rozumie :)
Proponuje o rozpoczecie zycia na nowo :) czyli o niewracanie do tej klotni.

Jutro zaczynamy z zakladaniem nowych watkow. Te, co zaproponowala Madziula, sa godne przedytkutowania. Sama proponuje watek: przedszkola, zlobki, opieka dla dzieci.

moje haslo:
zakladamy wątki, aby nikt nie miał wątów :D

Kazdy moze zalozyc temat. Ale chcemy, aby zanim zalozy sie nowy temat, popytac na forum (wszystkich
blank.gif
) czy jest potrzeba takiego tematu i czy sie ogol zgadza. po prostu.

i jak ktos zaklada to niech go doglada
a nie,ze pozniej zyje swoim zyciem
posty nie w temacie beda kasowane

Ostatnia edycja:
Jasne. A czy to cale obrzucanie sie miesem bedzie wykasowane?
Szkoda by bylo zeby nowe uczestniczki sie zrazaly...

mgd, wykasuje to. ale na razie nie wiem, jak to sie robi, haha, jestem poczatkujaca. Proponuje rowniez, aby te z Was, ktore czuja, ze obrazily kogos, przeprosily dana osobe. Nie bede wskazywac paluszkiem kto, co i jak, ale mysle, ze to by uzdrowilo atmosfere z deczka.:tak:

reklama
Aha, jeszcze jedno.
Nie zabraniamy Wam tworzenia nowych watkow. Mozecie zostac przy watku pogaduszkowym ciezarowek, pisze to ani zlosliwie, ani nijak. Skoro macie takie prawo, to prosze bardzo. Bedziecie wybierac moderatora na ten watek?
Nie nie bedziemy wybierać. Moderatorów jest już dwóch - Ty i Aniahaven i to wystarczy. Poza tym nie wydaje mi się, aby była możliwość moderowania jednego konkretnego wątku. Moderator moderuje całe forum lub podforum, a nie konkretny wątek
To jest super pomysl...wybierzcie moderatora z posrod siebie...:tak:
Jak wyzej
Kazdy moze zalozyc temat. Ale chcemy, aby zanim zalozy sie nowy temat, popytac na forum (wszystkich
blank.gif
) czy jest potrzeba takiego tematu i czy sie ogol zgadza. po prostu.

i jak ktos zaklada to niech go doglada
a nie,ze pozniej zyje swoim zyciem
posty nie w temacie beda kasowane
Jedno wyklucza drugie - skoro chce zalożyc wątek i bedę miala sprzeciw większości użytkowników którzy nie chcą nowego, a 40 poparcia to i tak wątek zalożę.
Po drugie - wątek zaklada sie przeważnie po to by w nim uczestniczyć.....

Do góry