reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

ja tez mam duzo bodziaków i bede musiala jeszcze jakies pajacyki mniejsze dokupić , no i śpiworek :) ale jeszcze troszke czasu :)

a tym czasem musze isc na zakupy spozywcze ;)

reklama
No i nie poszlam nigdzie. Dooopa. Leje tak ze po 5 metrach wrocilam cala mokra wrrr.
Jak ja nie lubie jak mi cos plany krzyzuje.

MADZIU ja mam spiworek,taki na 80 cm. Male dziecie i tak bedzie w kokonie spalo :)

AYNI ja tez sobie podgladalam teego pana odnosnie noszenia ,przewijania itd.wystepowal tez czesto w DTVN .no a ten dzidzius to taki slodki na tym filmiku.

chciałabym sie zorientowac ile wy płaciłyscie za slaapzaki ??? znalazłam fajne za 10 e z krowkami i roznymi aplikacjami ale zas w c&a sa nowe za 17 e . i jaki rozmiar warto kupic?? aha letni czy zimowy? bo widze ze sa tez i takie:)

Ayni jazda traktorem to cos zaje***tego:-D ja ze pochodze ze wi to umiem perfekt jezdzic ta maszyna:)hehe

Co do spania to jakas tragedia:no: sama juz niewiem jak spac zeby bylo mi wygodnie, a dzisiaj to pobilam swoj rekord:zawstydzona/y: zasnelam o 8 po woich serialach i snilo mi sie ze sobie siedze na forum i czytam,pisze:-p az wkoncu budzi mnie moj B :confused2: wczesniej wrocil z racji ze dzisiaj to euro rozpoczynaja a ja w szoku godz. 15 a ja wstaje:zawstydzona/y:

Iskierka wygladasz kwitnaco:):happy:

AYNI milusi to on moze jest ale ja tam wole mojego milusinskiego:-) zwlaszcza ze teraz mamy tyle miejsca po prysznicem ,przedtem mielismy mala kabine na 2 osoby za mala a teraz ...:-Dmozna szalec

ISKIERKO dojzalam twoje fotki tak tak kwitnoca mama :-)

reklama
Nana szalejesz!! to dobrze swiadczy lekker douchen :p hahaha
Madzia ja kupowalam swojego slaapzaka w LIDLu jakbyla na nie promocja 7.99 za sztuke , ladne, cieple , welurowe w 3 kolorach z 1 aplikacja , moze znow beda jakos ;)

Do góry