reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poród w Holandii 2011

Ayni ja pracowalam przy truskawce, nie bylo najgorzej ale potrafili nie wyplacic wyplaty przez jakis tam okres i ciagle jakies problemy byly.
Same polki tam pracuja no praktycznie same kolezanki;p a tak potrafily obgadac ze glowa mala...;p

Pracowalam tez na samym poczatku bycia tutaj przy pieczarce z belgiem i niemcem i bylo super, tylko ze strasznie ciezko i prawie 18 godzin dziennie;(
Ale przynajmniej jakos czlowiek sie z tym jezykiem obsluchal...:)

Ja w przeciwienstwie do was to gowniara jestem:zawstydzona/y: rocznik 92.

reklama
Morgen!

Astrid (wiem,ze mam spozniony zaplon ) Gratulacje ogromne! Mam nadzieje,ze porod przeszedl w miare bezproblemowo i teraz obie cieszycie sie soba! Po cichu zazdroszcze,ze juz ja masz obok siebie ;)

a ja sie biore za kompletowanie zdjec do wywolania....mam zaleglosci sprzed kilku lat!!!:szok: i zabrac sie za to nie moge! Tylko ciagle dokupuje nowe ramki i puste zbieraja kurz...wstyd normalnie.

Za oknem slonecznie-mam nadzieje,ze sie tak utrzyma dzisiaj!

Witam serdecznie - w dwupaku jeszcze :-D
Też zazdroszczę Astrid, szczególnie że ruszam się już jak kaczka - o ile sie ruszam... Też mnie dobija ciągłe siedzenie w domu, bo albo nie mam co robic, albo nie moge czegos zrobić...
Jutro mamy w planie mycie okien, ale tylko w środku. Na zewnątrz to moj mąż pomył tydzien temu i teraz musze w środku. Tzn mąż musi - ja tylko powiesze firanki;-)
Dzień dobry. Mam pytanko: w jakim proszku pierwszy raz prałyście ubranka dla dziecka?
Witaj Asia. Ja ciuszki dla maleństwa wyprałam w Neutralu. Jest proszek i płyn do prania (osobno do bialych i kolorowych) oraz płyn do płukania.
Dziewczyny mowiły tu jeszcze o innych, jak Robijn

Ja się wlasnie zastanawiam nad wywieszeniem prania na dwor.... Niby slońce, niby ciepło pomimo wiatru, ale jakies chmurska sie przewalają po niebie....
A prania mam dosyć dużo i w domu to zas bedzie 3 dni schło...

Ayni, mialam ci cos pokazać...
P1030333.jpg
Ja nie widzę juz wlasnych stóp:-D:-D:-D
A brzuszek mam taki "malutki":
P1030336.jpg
A to moja nowa fryzura - lepsza do ogarnięcia:rofl2:
P1030338.jpg

Lece ogarnąc kuchnię. Zaraz wróci córka ze szkoly i robimy........ PLACKI ZIEMNIACZANE!!! Mniam....

reklama
Do góry